Mesajul pe care i l-a trimis Monica Gabor lui Irinel Columbeanu înainte să divorțeze: ‘M-am săturat să sufăr’

Mesajul pe care i l-a trimis Monica Gabor lui Irinel Columbeanu înainte să divorțeze: ‘M-am săturat să sufăr’
Mesajul pe care i l-a trimis Monica Gabor lui Irinel Columbeanu inainte de divort

În trilogia incredibilă pe care a scris-o despre viața sa, Irinel Columbeanu a pus pe hârtie povești despre afacerile sale, averea, cariera, familia și căsnicia cu fostul topmodel Monica Gabor. Ce mesaj de adio i-a lăsat mama fiicei sale lui Irinel Columbeanu, înainte de a se finaliza divorțul.

Cum i-a spus Monica Gabor lui Irinel Columbeanu că vrea să divorțeze

La începutul anilor 2000, nunta lui Irinel Columbeanu cu tânăra Monica Gabor a devenit evenimentul cel mai controversat al deceniului. După câțiva ani de mariaj, relația dintre cei doi a ajuns la final, iar părinții Irinei Columbeanu au mers la notar, pentru a semna actele de divorț.

În cel de-al treilea volum al trilogiei bazată pe viața sa, Irinel Columbeanu a făcut publice anumite detalii picante din mariajul său cu Monica Gabor.

Unul dintre pasajele cele mai savuroase ale cărții relatează cu amănunte mesajul pe care fosta scorpie de la Isvorani i l-a transmis fostului milionar, după scandalul cu cele două blonde din jacuzzi.

Monica Gabor i-a mărturisit soțului ei de atunci că vrea să divorțeze fără a crea scandal în mass-media, din cauza faptului că i-ar fi ajuns umilințele la care Irinel Columbeanu ar fi supus-o, pe parcursul căsniciei lor.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm.

Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița noastră.

Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica.”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Irinel Columbeanu vrea să facă film inspirat din viața sa

După ce a scos cele trei cărți autobiografice, Irinel Columbeanu nu se oprește aici, ci are planuri mari de viitor. Fostul milionar plănuiește să facă un film după viața sa.

„Sigur că m-am gândit și în acest sens, cred că așa ceva se întâmplă de la sine. Deci, aștept inițiativa.

Oricum, producția unui film e o aventură destul de mare și cred că nu se întâmplă niciodată dacă nu face un sens anume pentru cei care investesc în acest lucru.”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.