Mesajul Monicăi Gabor la un an după moartea tatălui său. Fanii au fost extrem de emoționați

Mesajul Monicăi Gabor la un an după moartea tatălui său. Fanii au fost extrem de emoționați
Mesajul Monicai Gabor la un an dupa moartea tatalui sau

A trecut un an de zile de când Monica și Ramona Gabor și-au pierdut părintele. Emil Gabor a murit în urma unui infarct în anul 2020, după grave probleme de sănătate. Ce mesaj sfâșietor a postat fosta soție a lui Irinel Columbeanu în onoarea părintelui său trecut la cele sfinte.

Mesajul Monicăi Gabor la un an după moartea tatălui său

Tatăl Monică Gabor a murit acum un an de zile, după lupte cumplite cu problemele de sănătate care l-au doborât, într-un final. Inima lui Emil Gabor a cedat în urma unui infarct miocardic. Tatăl fostei doamne Columbeanu avea probleme cu plămânii și nu mai avea puterea neccesară pentru a se deplasa fără ajutor. Părintele Ramonei Gabor a încetat din viață și a fost înmormântat pe 26 iunie 2020.

Astăzi, la un an de la înhumarea tatălui său, Monica Gabor a transmis un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram, ca un omagiu adus bărbatului care i-a fost părinte. Frumoasa șatenă s-a descărcat prietenilor săi virtuali, vorbind despre felul în care nu-și va uita niciodată tatăl, căruia îi duce dorul în fiecare zi:

„Un an fără tatăl nostru, Emi Gabor. Întotdeauna te vom iubi, niciodată nu te vom uita și veșnic ne va fi dor de tine. Moartea lasă o durere în inimă pe care nimeni nu o poate vindeca. Dragostea creează amintiri pe care nimeni nu ți le poate lua”, este mesajul transmis de Monica Gabor.

De ce nu au venit Monica și Ramona Gabor în România la înmormântarea tatălui lor, în iunie 2020

Ramona și Monica Gabor nu au putut fi prezente la înmormântarea părintelui lor. Motivul pentru care cele două vedete nu au putut veni în România au fost de natură epidemiologică.

Acum un an de zile, restricțiile generate de pandemia de coronavirus le-a împiedicat pe cele două să vină înapoi în țară. Așadar, cele două dive nu și-au putut conduce tatăl pe ultimul drum și au participat la înhumarea lui Emil Gabor prin intermediul telefoanelor.

„El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2:30 dimineaţa decedat. Fetele n-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct”, a declarat cel mai bun prieten al lui Emil Gabor, pentru un post de televiziune.

Ramona Gabor este stabilită de mulți ani în Dubai. Monica Gabor locuiește în Statele Unite ale Americii alături de fiica ei Irinuca, soțul ei Mr. Pink și fiul acestuia Anthony.

Urmăriți Playtech.ro și pe