Mesajul lui Tavi Clonda, după ce Gabriela Cristea a stat două zile în spital cu Iris. Ce veste i-au dat medicii

Mesajul lui Tavi Clonda, după ce soția sa a stat două zile în spital cu mezina familiei

Gabriela și Tavi Clonda au avut parte de emoții mare zilele trecute, după ce mezina familiei s-a simțit foarte rău. Cei doi au hotărât să nu mai stea pe gânduri și să o ducă pe Iris la spital. Gabi a primit imediat diagnosticul de la specialiști. Din păcate, micuța a mai suferit de așa ceva chiar și cu câteva ore înainte de botezul său. Ce mesaj a scris Tavi Clonda pe o rețea de socializare, după cele două zile de spitalizare?

Mesajul lui Tavi Clonda, după ce Gabi și Iris au stat două zile în spital

Tavi Clonda a lăsat-o pe Iris în grija atentă a mamei sale, dat fiind faptul că, de când Gabi a născut, nu s-a mai dezlipit de micuțe. Cei doi părinți au tras o sperietură zdravănă zilele trecute după ce mezina familiei a acuzat stări de rău. Aceștia au decis să nu mai piardă timpul și să meargă de urgență la spital pentru a primi o părere avizată și un tratament pe măsură pentru ca micuța Iris să se simtă mai bine. Tavi Clonda și Gabriela Cristea se pot liniști acum, nu doar că mezina este în afara oricărui pericol, dar se simte atât de bine încât a fost externată.

„După 2 nopți de spitalizare, începem să ne simțim mai bine…Azi mergem acasă….Țin să mulțumesc echipei de la @sanador.romania pentru promptitudine, profesionalism și pentru modul cum tratează toți pacienții, în special bebeluții! #pediatriesanador. Vă mulțumim și vouă pentru mesajele de încurajare!#SanatateaCaStilDeViata @theairisselena”
Tavi Clonda

Mesajul lui Tavi Clonda, după ce Gabi a rămas în spital cu mezina familiei
Mesajul lui Tavi Clonda, după ce Gabi a rămas în spital cu mezina familiei

Ce diagnostic a primit micuța de la medici?

„Trezit ieri dimineaţă cu chef de joacă, aniversat 6 luni, brusc febră pe la prânz, scaun moale, plecat la medic şi pe drum regurgitat în maşină, internat urgent, tratament, noapte albă, febră mare dimineaţa la 5:00 şi azi o luăm de la capăt. Thea Iris Selena are gastro enterocolită!”
Gabriela Cristea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI