Mesajul lui Jador care nu s-a văzut la TV. Ce a mai scris când camerele nu filmau, totul s-a aflat

Mesajul lui Jador care nu s-a văzut la TV. Ce a mai scris când camerele nu filmau, totul s-a aflat
Mesajul lui Jador care nu s-a vazut la TV

Jador i-a trimis un mesaj prietenului său, Bogdan Mocanu, mesaj care l-a impresionat cu adevărat pe acesta din urmă. De aceea, el a ținut să arate țării întregi ce fel de om este Jador cu adevărat.

Mesajul lui Jador care nu s-a văzut la TV

De altfel, Jador l-a ales pe Bogdan Mocanu să i se destăinuie și să-i spună de toată suferința pe care a fost nevoit să o îndure în ultima perioadă la show-ul Survivor Romania 2021.

Prin urmare, Bogdan Mocanu a dorit să publice toată conversația pe care a avut-o cu Faimosul în urmă cu numai câteva zile, spunând că pur și simplu i s-a rupt sufletul când i-a spus că nimeni din echipa Faimoșilor nu îl mai vrea.

”După ce mi-a zis că „nimeni nu mă mai vrea”, după ce mi-a zis că eu sunt cel mai bun prieten al lui și că și-a dat seama de chestia asta, am simțit ca o umbră pe mine. Nimeni de acolo nu e prieten cu el și eu nu sunt acolo să-l susțin și m-am simțit ultimul om. M-a durut. Mi-a spus că nu-l mai vrea nimeni. Cine știe câtă trădare simte acolo și cât de mult se închide în e pentru că nu are cu cine să vorbească. Îmi spunea cât de mult îl doare piciorul.”

Ce a dezvăluit prietenul lui Jador

Tot Bogdan Mocanu a ținut să continue dezvăluirile despre mesajul primit de la Jador.

”Mi-a spus că-l doare piciorul, dar rezistă și i-am spus că este jumătatea competiției și el e încă acolo, încă îi înnebunește pe cei din echipa adversă, încă dă randament pe traseu și nu este încă un moment în care să plece.(…) I-am spus că inspiră foarte multă lume și m-am scăpat și i-am zis că Sorin e obraznic și că trebuie să aibă o discuție cu el,”  a povestit Bogdan Mocanu.

În plus, Jador l-a întrebat pe Bogdan Mocanu și de cum o duce pandemie.

„Mai încolo îmi spune dacă am bani. Deci el de acolo se gândește cumva dacă am reușit să mă adaptaz la pandemie. Deci el cu toate problemele de acolo tot la mine se gândește.”, a mai dezvăluit Bogdan Mocanu.

De altfel, recent, Jador și-a spus oful și în fața lui Cătălin Moroșanu, colegul său din echipa Faimoșilor.

„Nu vrei să știi cum sunt eu. Eu mă simt în plus, sunt dat la o parte și se vede asta. Glume pe seama mea, dar nu din partea ..nu mă deranja dacă erau din partea Războinicilor, din partea echipei noastre…eu ce să mai spun?

Stau singur 24 din 24, e o bucurie când mă aduce aici. Ce vrei să facem, e greu jocul. Vrei să te mint? Am plâns ieri, nu mai puteam, înnebunesc.

Mă afectează sincer în capul meu, dar nu vreau să arăt. Sunt așa de o lună, de trei săptămâni. Simt răutate, simt că vor să plec acasă, îi doare. Ieri am plâns, am fugit, îmi dădea cu pumnii în cap, era să-l bat pe ăla de stă cu mine”, a declarat Jador la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI