Cel mai bun prieten al lui Jador dă cărțile pe față. Ce a spus despre Ana Porgras

Ce se intampla cu petitia pentru Ana Porgras, de fapt

În afară de faptul că ”Survivor România” testează limitele concurenților, mai nou generează și scandaluri. Ultima eliminată a fost Ana Porgras. După ultima eliminare din competiție publicul s-a împărțit în trei tabere. Una îl acuză dur pe Zanni, cealaltă tabără îl acuză pe Jador. O a treia îi ia apărarea lui Jador, iar totul a devenit o adevărată telenovelă cu multe situații întortocheate.

Eliminarea Anei Porgras generează un nou scandal

Competiția e dură la ”Survivor România” și rezistă cel mai puternic. Ultimele nominalizări pentru eliminare au generat adevărate valuri de nemulțumiri în rândul fanilor și nu numai. A fost rândul tinerei Ana Porgras să plece din competiție, iar asta a generat nemulțumiri și acuzații dure la adresa unor concurenți.

Au apărut acuzații la adresa lui Zanni, dar și la adresa lui Jador, cel care a nominalizat-o pe Ana Porgras. Valul de critici și nemulțumiri l-au determinat pe Bogdan Mocanu, bun prieten al artistului, să-i ia apărarea în fața publicului, încercând să explice care a fost motivația din spatele acestei decizii controversate de altfel.

„Dacă se va răzbuna pe Jador va face o greşeală. Nu este vina lui Jador, publicul e vinovat. Publicul e judecător în concurs. Jador a realizat imediat ce a făcut, nu se aştepta nici el. Am auzit tot felul de chestii cum că Jador s-ar fi folosit de Ana ca să îl atace pe Zanni. Nu a făcut treaba asta nicio secundă pentru a-l ataca pe Zanni, plus că asta ar însemna să își facă și el rău.

Să renunțe la un om care aduce puncte doar că să rănească pe cineva e o chestie mult prea imatură chiar și pentru Jador care poate fi imatur uneori. Nu a făcut asta din motivul ăsta. Toată lumea îl judecă și toți spun că a luat o decizie greșită. (…). Publicul ăsta care se plânge, de ce nu ați votat-o voi că să nu plece?”, a încercat Bogdan Mocanu să explice decizia lui Jador la Teo Show.

Ana Porgras eliminată mult prea repede

Afirmația îi aparține bunei prietene a concurentei eliminate, Asiana Peng. Invitată în platoul emisunii moderate de Teo Trandafir tânăra a încercat să-i ia apărarea prietenei sale, încercând de asemeanea să explice atitudinea acestuia în competiția ”Survivor România”. Printre cei care au comentat pe marginea eliminării Anei au fost și Matias, prietenul lui Zanni, dar Asiana Peng prietena bună a concurentei eliminate, a fost cea care a tras concluziile.

În opinia tinerei, după cum s-au derulat lucrurile, nu Ana Porgras trebuia eliminată. Cel care ar fi trebuit nominalizat ar fi fost Moroșanu, și nicidecum Ana Progras. Dar, după cum Asiana Peng recunoaște, competiția este în cele din urmă și un joc strategic și rezistă cel mai puternic.

”E evident ca Survivor e un joc strategic şi tind să cred că au început strategiile. Dacă mergeau pe corectitudine, merită să fie votat Morosanu.

Aşa o văd eu, mai ales că am fost acolo şi ştiu despre ce este vorba. Cumva au devenit neutri toţi şi vor începe din nou să se grupeze.”, a declarat Asiana Peng.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI