08 apr. 2021 | 14:24

Cel mai bun prieten al lui Jador dă cărțile pe față. Ce a spus despre Ana Porgras

Monden
Cel mai bun prieten al lui Jador dă cărțile pe față. Ce a spus despre Ana Porgras
Ce se intampla cu petitia pentru Ana Porgras, de fapt

În afară de faptul că ”Survivor România” testează limitele concurenților, mai nou generează și scandaluri. Ultima eliminată a fost Ana Porgras. După ultima eliminare din competiție publicul s-a împărțit în trei tabere. Una îl acuză dur pe Zanni, cealaltă tabără îl acuză pe Jador. O a treia îi ia apărarea lui Jador, iar totul a devenit o adevărată telenovelă cu multe situații întortocheate.

Eliminarea Anei Porgras generează un nou scandal

Competiția e dură la ”Survivor România” și rezistă cel mai puternic. Ultimele nominalizări pentru eliminare au generat adevărate valuri de nemulțumiri în rândul fanilor și nu numai. A fost rândul tinerei Ana Porgras să plece din competiție, iar asta a generat nemulțumiri și acuzații dure la adresa unor concurenți.

Au apărut acuzații la adresa lui Zanni, dar și la adresa lui Jador, cel care a nominalizat-o pe Ana Porgras. Valul de critici și nemulțumiri l-au determinat pe Bogdan Mocanu, bun prieten al artistului, să-i ia apărarea în fața publicului, încercând să explice care a fost motivația din spatele acestei decizii controversate de altfel.

„Dacă se va răzbuna pe Jador va face o greşeală. Nu este vina lui Jador, publicul e vinovat. Publicul e judecător în concurs. Jador a realizat imediat ce a făcut, nu se aştepta nici el. Am auzit tot felul de chestii cum că Jador s-ar fi folosit de Ana ca să îl atace pe Zanni. Nu a făcut treaba asta nicio secundă pentru a-l ataca pe Zanni, plus că asta ar însemna să își facă și el rău.

Să renunțe la un om care aduce puncte doar că să rănească pe cineva e o chestie mult prea imatură chiar și pentru Jador care poate fi imatur uneori. Nu a făcut asta din motivul ăsta. Toată lumea îl judecă și toți spun că a luat o decizie greșită. (…). Publicul ăsta care se plânge, de ce nu ați votat-o voi că să nu plece?”, a încercat Bogdan Mocanu să explice decizia lui Jador la Teo Show.

Ana Porgras eliminată mult prea repede

Afirmația îi aparține bunei prietene a concurentei eliminate, Asiana Peng. Invitată în platoul emisunii moderate de Teo Trandafir tânăra a încercat să-i ia apărarea prietenei sale, încercând de asemeanea să explice atitudinea acestuia în competiția ”Survivor România”. Printre cei care au comentat pe marginea eliminării Anei au fost și Matias, prietenul lui Zanni, dar Asiana Peng prietena bună a concurentei eliminate, a fost cea care a tras concluziile.

În opinia tinerei, după cum s-au derulat lucrurile, nu Ana Porgras trebuia eliminată. Cel care ar fi trebuit nominalizat ar fi fost Moroșanu, și nicidecum Ana Progras. Dar, după cum Asiana Peng recunoaște, competiția este în cele din urmă și un joc strategic și rezistă cel mai puternic.

”E evident ca Survivor e un joc strategic şi tind să cred că au început strategiile. Dacă mergeau pe corectitudine, merită să fie votat Morosanu.

Aşa o văd eu, mai ales că am fost acolo şi ştiu despre ce este vorba. Cumva au devenit neutri toţi şi vor începe din nou să se grupeze.”, a declarat Asiana Peng.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro