14 mart. 2024 | 22:04

Mesajul lui Horia Brenciu pentru Nosfe și Mădălina Crețan, înainte de moartea artistului. Ce le-a spus vedeta Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Monden
Mesajul lui Horia Brenciu pentru Nosfe și Mădălina Crețan, înainte de moartea artistului. Ce le-a spus vedeta Pro TV VIDEO EXCLUSIV
Mesajul lui Horia Brenciu pentru Nosfe si Madalina Cretan, inainte de moartea artistului. Ce le-a spus vedeta Pro TVV

Ce le-a spus Horia Brenciu lui Nosfe și Mădălinei Crețan, înainte de moartea artistului. În cadrul interviurilor Playtalk cu Rebeka Pascu, Mădălina Crețan a dezvăluit ce sfat au primit de la artist, cu privire la familia lor. De nu l-au luat în calcul cei doi soți.

Ce sfat le-a dat Horia Brenciu lui Nosfe și soției sale

Nosfe a plecat din această lume în mod fulgetător și a lăsat în urmă multă suferință. Nimeni nu se aștepta că artistul se va stinge atât de devreme și nu erau semne care să îi facă pe cei dragi să observe că celebrul rapper nu se simte bine.

Soția lui, Mădălina Crețan, este una dintre cei care îi simt lipsa în orice moment. A fost nevoită să ia totul de la 0 când a pierdut cel mai important om din viața ei și să învețe să țină loc și de mamă și de tată pentru Iris, fetița lor pe care o divinizau.

Văduva lui Nosferatu a dezvăluit că ei nu și-au dorit niciodată un al doilea copil. Chiar dacă toți cei din jur au pus presiune pe ei, nu au ascultat de nimeni și și-au văzut de familia lor, pe care au format-o exact așa cum și-au dorit.

Printre cei care i-au sfătuit să devină părinți pentru a doua oară se numără și Horia Brenciu. Artistul le-a mărturisit că au un copil frumos și că ar fi mare păcat dacă nu ar mai aduce pe lume un urmaș, însă ei nici nu s-au gândit să ia în calcul această variantă, pentru că știau ce își doresc de la viață.

Au fost oameni care, nu neapărat ne-au judecat, dar au avut tendința să o facă. Chiar și Horia Brenciu ne-a zis, la un moment dat: „Sunteți tineri, ați făcut un copil frumos, uite ce copii frumoși faceți. Mai faceți unul, de ce nu?”, a dezvăluit Mădălina Crețan, în exclusivitate pentru Playtalk.

De ce nu au vrut un al doilea copil

Mădălina Crețan a explicat clar de ce ea și Nosfe nu și-au dorit un al doilea copil. Principalul motiv pentru care au luat această decizie a fost fiica lor, căreia au vrut să îi acorde toată atenția și iubirea de care au dispus, fără a mai fi nevoiți să le împartă.

Se temeau că, în cazul în care vor mai avea un copil, nu vor putea să gestioneze cum trebuie relația cu amândoi și ar ajunge să își reproșeze că nu sunt suficient de buni. Iris era foarte apropiată de ei, motiv pentru care au luat o decizie la care nu au mai putut să renunțe niciodată.

„Noi nu am vrut să facem al doilea copil din două motive foarte mari și importante, care pentru noi au contat mai mult decât orice altceva: primul, în momentul în care s-a născut Iris, pentru noi, tot Universul acesta mare s-a adunat în ea și atât de disperați am fost să o iubim, încât am simțit constant că, dacă ar mai exista un copil, am suferi.

Am suferi că nu i-am mai putea acorda atât de mult timp ei, că ar trebui să îl împărțim. Și ea a fost foarte lipită de noi, Iris era geloasă când noi doi ne îmbrățișam și ne pupam și nu o luam și pe ea”, a explicat vedeta.

Mădălina Crețan a mai dezvăluit pentru Playtalk faptul că mereu au format un cuplu ocupat, care a făcut eforturi mari să ofere suficientă atenție vieții de familie. Micuța lor a fost privilegiată și a primit mereu iubire necondiționat, dar au ajuns la concluzia că nu ar putea gestiona lucrurile la fel de bine dacă ar apărea un al patrulea membru.

„Adică voia să fie acolo, să fim toți trei, grămadă, tot timpul și, pur și simplu, nu am vrut să împărțim atenția pe care i-o dăm ei cu nimeni altcineva, chiar dacă ar fi fost vorba tot de un copil al nostru.

Am simțit că nu putem. Ca să nu mai zic că am avut și noi o viață foart aglomerată și ne-am simțit vinovați că nu îi putem oferi destul de mult timp pe cât are ea nevoie. Pur și simplu nu am putut să facem asta”, mai spune vedeta.

Mădălina Crețan: „Mulți l-au considerat egoism”

Mădălina Crețan a dezvăluit și care este al doilea motiv pentru care au rămas la un singur copil. Este conștientă că mulți o vor judeca și vor spune că a fost o decizie luată din egoism, dar consideră că familia lor a funcționat perfect datorită acestui pas.

Soția lui Nosfe spune că și-a iubit atât de mult copilul, încât nu a mai văzut pe nimeni altcineva în afară de Iris. Văduva artistului spune că relația lor încă a funcționat pentru că s-au iubit prea mult înainte de a deveni părinți și așa au reușit să se mențină pe linia de plutire și după ce a mai apărut un al treilea membru al familiei.

„Al doilea motiv- poate că mulți dintre oamenii care ne vor asculta acum și cei cu care am vorbit l-au considerat egoism, noi ne-am iubit foarte tare. Eu îi ziceam și lui că, dacă nu ne-am fi iubit atât de tare înainte să se nască Iris, după toată iubirea care a intrat în sufletul meu prin ea, nu știu dacă mai puteam să îi dau lui atâta iubire.

Aveam senzația, uneori, că nu mai am de unde să scot pentru nimeni altcineva în afară de ea. Și atunci, noi ne-am dorit să petrecem timp noi, noi doi, eu cu el. Ne-am dorit ca Iris să doarmă în patul ei de mică și pentru că e bine să fie independentă, dar și ca noi doi să dormim împreună și să ne putem îmbrățișa”, a mărturisit Mădălina Crețan.

Ca să păstreze flacăra vie, au încercat să petreacă timp împreună, fără copil, să meargă în vacanțe și să se distreze. Așa au reușit să aibă grijă de relația lor și, totodată, să îi ofere independență micuței lor.

Un alt motiv pe care l-au luat în calcul când a venit vorba despre o familie mai mare a fost situația financiară. S-au gândit că vor avea parte de perioade bune, dar și mai puțin bune, motiv pentru care au ales să îi ofere lui Iris tot ce are nevoie, să nu știe ce sunt lipsurile.

„Oamenii care au copii știu câte finanțe îți trebuie pentru un copil. Școală, activități, jocuri, rechizite, foarte mulți. Așa am văzut-o noi, poate nu e corect, dar ne-am dorit, decât să chinuim doi copii că nu avem bani. La cum funcționează viața, acum ești aici, acum ești aici”, a concluzionat vedeta.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un dezastru total!”
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
O MARE COMPANIE a luat decizia finală. Vrea să vină și SĂ BAGE BANI în România
Capital.ro
Schimbare importantă pentru transportul din Capitală! Anunţul STB
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se MODIFICĂ CNP-UL! Anunț bombă al MAI privind actele de IDENTITATE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro