Mesajul lui Florin Călinescu pentru Liviu Dragnea: În urma ta, rămâne cea mai jegoasă adunare de partid

Mesajul lui Florin Călinescu pentru Liviu Dragnea: În urma ta, rămâne cea mai jegoasă adunare de partid
Florin Călinescu i-a transmis lui Dragnea un mesaj, după ce a fost condamnat la înshisoare

Florin Călinescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, după ce fostul șef PSD a fost condamnat la închisoare. Actorul, în stilul său caracteristic și inconfundabil, i-a adresat câteva cuvinte de „încurajare”, având în vedere că va sta o perioadă după gratii.

Florin Călinescu face parte dintre puținii artiști și persoane publice care are curajul să-și exprime deschis opțiunile politice, laolaltă cu frământările pe care le are din cauza conducerii politice. Fie că se află în juriul emisiunii Românii au talent, de la PRO TV, fie că scrie sau face live-uri pe Facebook, nu a ezitat niciodată să critice actuala guvernare a PSD.

Florin Călinescu i-a transmis lui „Livulică” niște cuvinte de „încurajare”

Mesajul lui Florin Călinescu pentru Liviu Dragnea
„Livulică, ție, o «la baie» cât mai puțin traumatizantă”

Pentru Liviu Dragnea, are de mai mulți ani o „slăbiciune”, în sensul că, în calitate de fost șef al celui mai mare partid din România, a abuzat în mai multe feluri de putere și a fost în stare să sacrifice bunăstarea statului, doar pentru a scăpa de condamnarea la închisoare.

Florin Călinescu este o persoană publică și unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, așa că live-urile sale pe Facebook sunt vizualizate și apreciate de mulți români. De data asta, după ce Dragnea a fost condamnat, actorul s-a rezumat doar la scrierea unui mesaj, cu dedicație:

„1 iunie e aproape. Ce am promis, e promis. Pe cei de azi să îi lăsăm, pe unii să sărbătorească, pe alții să jelească. Livulică (Liviu Dragnea, acesta e numele de «alint» găsit de actor n.r.), ție, o «la baie» cât mai puțin traumatizantă. Te ajută consilierii și avocații tăi. M-am rugat de tine, aici, de doi ani să asculți. Remarcabil este că în urma ta rămâne cea mai jegoasă adunare de partid. Ce șerpărie, ce crocodilie lași să se lupte pentru mizeria creată de Iliescu și care te-a făcut pe tine Iron Man (Omul de Fier, n.r.). Pentru trei ani și ceva în plus ce o să mai vină… O să îți aduc câte ceva pentru la baie”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI