Mesajul lui Dragoș Dolănescu după moartea unchiului său. Îți vor da lacrimile (exclusiv)

Mesajul lui Dragoș Dolănescu după moartea unchiului său. Îți vor da lacrimile (exclusiv)
Mesajul lui Dragos Dolanescu dupa moartea unchiului sau. Iti vor da lacrimile (exclusiv)

Dragoș Dolănescu suferă extrem de mult după moartea unchiului său, Nicolae Dolănescu. Aflat la mii de kilometri distanță de România, fratele lui Ionuț Dolănescu are un mare regret, pe care l-a dezvăluit prin intermediul Playtech-Impact. Îți vor da lacrimile, mai mult ca sigur!

Dragoș Dolănescu l-a iubit pe unchiul Tae

Nicoale Dolănescu, fratele regretatului artist Ion Dolănescu, s-a stins din viață recent. Vestea tristă a fost dată de nepotul său, Ionuț Dolănescu.

”Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna. Rămas bun, unchiu’ Tae!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook ”Doinița și Ionuț Dolănescu”.

Dragoș Dolănescu plânge moartea unchiului său. Deoarece locuiește în Costa Rica, acesta nu va putea ajunge la înmormântarea unchiului Nicolae. Însă, aceasta transmite condoleanțe familiei, printr-un mesaj emoționant.

”Acum, unchiul Nicolae cântă cu tatăl meu, în Cer! Tata l-a iubit foarte mult, era fratele lui preferat. Condoleanțe familiei!”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Impact.

A fost mare scandal în trecut

Deși, în trecut, au fost certați, Dragoș spune că nu-i poartă ranchiună unchiului său, ci l-a iertat.

„Se știe că nu am avut o relație foarte bună cu el, ne-am certat după moartea tatălui meu, nu l-am mai văzut de la înmormântarea lui Ion Dolănescu, dar și soția lui, Ica, a spus pe la TV vrute și nevrute despre mine. Dar, l-am iertat, Dumnezeu să-l ierte!”, a mai spus Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Nicolae, unul dintre frații lui Ion Dolănescu, avea grave probleme de sănătate. Potrivit văduvei solistului, bărbatul făcuse pneumonie galopantă, nu mai putea respira.

„Era de șapte ani la dializă, întâi a făcut o dializă peritoneală, s-a infectat, a fost operat ca să i se scoată acel lichid. Joi, din cauza aerului condiționat de la dializă, făcuse pneumonie galopantă, a venit salvarea, nu mai putea respira, a fost intubat.”, a dezvăluit văduva Ica Dolănescu la Antena Stars.

Secret despre familia Dolănescu

Dragoș Dolănescu este foarte afectat de moartea unchiului Tae. Bărbatul a dezvăluit și un secret de familie.

Bunică-mea, mama lui Ion Dolănescu, a avut 4 copii, cu primul ei soț, Radu învățătorul, apoi, după decesul lui,  a mai făcut patru cu grădinarul casei, Vasile. Erau 8, cu toții, Nicolae, Elvira, Leana, Constantin, Pavelică, Anica, Gică și Ion. Pe toți i-a iubit tata, dar cel mai mult l-a îndrăgit pe Nicolae.”, a mărturisit fiul regretatului artist Ion Dolănescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI