Ce a spus presupusul fiu al lui Ion Dolănescu despre testul ADN: ‘Frații mei se tem’ (exclusiv)-

Ce a spus presupusul fiu al lui Ion Dolănescu despre testul ADN: ‘Frații mei se tem’ (exclusiv)-
Ionuț Petrescu vrea să facă testul ADN. De ce crede că este fiul lui Ion Dolănescu

Ionuț Petrescu, presupusul fiul al lui Ion Dolănescu, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre un viitor test ADN ce ar putea să îi schimbe total viitorul. Acesta susține că există câteva indicii ce îi dau speranță cu privire la cine a fost, de fapt, tatăl său.

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu își dorește să facă test ADN. Pe ce se bazează

Recent, Dragoș Dolănescu a susținut că Ionuț Petrescu nu ar avea vreo legătură cu regretatul lui tată, ci, mai degrabă, acesta ar fi rodul iubirii dintre mama lui, tanti Flori, fosta bucătăreasă a artistului, și un domn de la Primăria Capitalei. Totuși, presupusul fiul al lui Ion Dolănescu ar vrea să facă un test ADN.

„Dacă Dragoș susține asta, că tatăl meu biologic ar fi un domn de la Primăria Capitalei, și este atât de sigur, de ce nu vine din Costa Rica, unde locuiește, ca să facem testul ADN, ca să fim cu toții cu sufletul împăcat?

Legat de asemănarea din punct de vedere fizic cu Ion Dolănescu, așa și eu vă pot spune că Ionuț Dolănescu seamănă mai mult cu mama lui, solista Maria Ciobanu.

Doar Dragoș seamănă cu Ion Dolănescu, alăturați pozele și veți vedea că sunt identici. Mie multă lume mi-a spus că semăn cu Ion Dolănescu.”, a spus Ionuț Petrescu pentru Impact.ro.

Ce a spus Ionuț Petrescu despre frații Dolănescu

Mai mult, presupusul fiul al lui Ion Dolănescu a mărturisit că Ionuț și Dragoș s-ar teme de faptul că el ar putea să își dorească să aibă parte de moșternirea de un milion de euro lăsată de artist în cazul în care testul ADN arată că există o legătură între el și regretatul star.

„Probabil că da. Frații Dolănescu se tem de mine că le pot cere parte din moștenirea de un milion de euro, dacă reiese, după testul ADN, că sunt fiul legitim al lui Ion Dolănescu.

Dar important este că eu vreau să știu exact dacă el este tatăl meu, pentru că sunt câteva indicii care îmi dau această speranță.”, a mai zis el.

Ce a aflat Ionuț Petrescu de la o apropiată a mamei sale. Are legătură cu Ion Dolănescu

Ionuț Petrescu este hotărât să facă testul ADN, mai ales pentru că se bazează pe foarte multe detalii ce îl duc cu gândul la faptul că Ion Dolănescu ar fi, de fapt, tatăl său. 

„Ar fi foarte multe lucruri. Am stat de vorbă recent cu o fostă colegă a mamei mele, au lucrat împreună la restaurantul ”Drumețul”, la Orizont, mama era acolo bucătar-șef.

Ea mi-a dezvăluit ce i-a zis mama, când era însărcinată: ”Taci din gură, că tatăl este domnul Dolănescu, care vine aici!”.

În 1975, Ion Dolănescu a chemat-o pe mama, la o petrecere, acasă, ca să pregătească o masă pentru invitați.

Iar într-un interviu dat pentru PRO TV, mama a răspuns, când a fost întrebată dacă s-a iubit cu solistul: ”Păi, Ion Dolănescu era om de iertat?”.

Iar Ica Dolănescu, mătușa lui Ionuț, a menționat, tot într-un interviu, pentru PRO TV: ”Doar Flori intra în dormitorul lui!”, a adăugat acesta.

Ionuț Petrescu: ‘Perna mea este plină de lacrimi’

Presupusul fiul al lui Ion Dolănescu are doar cuvinte de laudă de spus la adresa lui Dragoș și Ionuț Dolănescu. Acesta a mărturisit că se bucură enorm pentru că aceștia au parte de succes și speră să le meargă bine în continuare.

„Indiferent dacă mă recunosc sau nu de frate, chiar dacă îmi dau în cap sau mă calcă în picioare cu declarațiile lor, eu îi respect și îi prețuiesc, în continuare.

Cu Dragoș nu prea am vorbit. Din 2011 nu am mai păstrat legătura, îl urmăresc pe pagina lui de Facebook, văd că are succes ca deputat în Costa Rica. Dumnezeu să îi ajute să devină președinte, acolo.

Să știți că are un suflet de aur, deși toată lumea spune că are față de om dur. Dragoș n-a trăit în puf, a muncit în străinătate, ca să se întrețină, a fost foarte muncitor, D-zeu i-a ajutat să ajungă unde trebuia.

Perna mea este plină de lacrimi, dar de bucurie, că Ionuț scoate piese și că Dragoș are succes în politică. Mă rog pentru ei!”, a mai zis Ionuț Petrescu.

Dragoș Dolănescu, prima reacție despre presupusul lui frate

Între timp, Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, a mărturisit că tatăl biologic al lui Ionuț Petrescu nu ar fi regretatul artist, ci un domn de la Primăria Capitalei. Acesta a susținut că între tatăl său și fosta lui bucătăreasă nu ar fi existat o relație de natură amoroasă.

„Ionuț Petrescu poate că este un frate spiritual, dar, din păcate pentru el, trebuie să-i spun că nu-i fratele meu.

Tatăl lui biologic este un domn de la Primăria Capitalei, în niciun caz Ion Dolănescu, chiar dacă lui i-ar plăcea asta foarte mult, sunt, totuși, situații diferite.

Pe tanti Flori, mama lui, care a lucrat la noi în casă, am respectat-o mereu. Dar tata nu a avut o relație de dragoste cu ea.

Alăturați poza lui Ionuț Petrescu și a bărbaților din familia Dolănescu, uitați-vă la trăsături, și veți vedea că sunt caracteristici total diferite, din punct de vedere biologic. Nu vin în România, pentru test ADN, sper însă să nu-l dezgroape pe tata!”, a zis Dragoș Dolănescu pentru Impact.ro.

Ionuț Dolănescu: ‘Ionuț Petrescu nu este fiul lui Ion Dolănescu’

Ionuț Dolănescu a avut o reacție asemănătoare cu a fratelui său, explicând că Flori Petrescu, bucătăreasa răposatului artist, ar fi infirmat aceste zvonuri întreaga viață.

„Am precizat, în repetate rânduri, că Ionuţ Petrescu nu este fiul lui Ion Dolănescu.

Într-adevăr, mama lui, Flori Petrescu, a fost bucătăreasa tatălui meu, însă aceasta, Dumnezeu să o ierte, întreaga viaţă a infirmat ştirile false răspândite de fiul său cu privire la o presupusă legătură cu tatăl meu, Ion Dolănescu.

Tatăl meu a iubit florile şi copiii pe care nu i-a ascuns niciodată de ochii lumii.”, a spus Ionuț Dolănescu, pentru Spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI