Mesajul lui Alex Bodi în ziua divorțului de Bianca Drăgușanu: “Dumnezeu știe”

Mesajul lui Alex Bodi în ziua divorțului de Bianca Drăgușanu: “Dumnezeu știe”
Mesajul lui Alex Bodi în ziua divorțului de Bianca Drăgușanu

S-au separat, s-au împăcat și au luat-o de la capăt. Viața îi ține într-o continuă repetiție. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat astăzi la notar. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Vedeta a făcut primele declarații după ce a semnat actele. La rândul său, și Bodi a lăsat un mesaj pe Internet, pentru fanii ce se întreabă care este varianta sa.

Mesajul lui Alex Bodi în ziua divorțului de Bianca Drăgușanu

Deja vu? Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au cununat la începutul lui august 2019. În luna septembrie a aceluiași an au divorțat. Cuplul a decis să își ia adio după numai trei luni de dragoste, în urma neînțelegerilor. La câteva zile distanță de vizita la notar, cuplul a fost surprins la un restaurant împreună, semn că s-au împăcat.

O zi le-a trebuit pentru ca solidaritatea să reziste, fiind apoi surprinși în mijlocul unui scandal în public, în parcarea unui local de fițe din București. Nici după acel episod nu a fost gata. Imediat după răfuială, Bianca și Bodi au fost surprinși ținându-se de mână, la o gală importantă, care a avut loc la Palatul Parlamentului, unde diva a primit un premiu de excelență.

Mesajul lui Alex Bodi în ziua divorțului de Bianca Drăgușanu: “Dumnezeu știe”
Fotografie de la cununia civilă a cuplului

În acest timp, când Bodi era întrebat de divorț, spunea, repetitiv, că i-au fost acordate, după cum e legea, 30 de zile de gândire, astfel că divorțul a încetat să apară.

Astăzi, cei doi au ajuns din nou la aceeași concluzie: divorțul. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Bianca și Bodi s-au certat, iar, la un moment dat, vedeta i-a aruncat telefonul pe geam fostului ei soț.

Primele declarații ale celor doi

„Mi-a luat telefonul!”, a spus Bianca, nervoasă, după ce a ieșit din cabinet, precizând că fostul partener i-a spart device-ul. Întrebată dacă este de părere că s-a grăbit cu acest mariaj, vedeta a spus clar: „Da, m-am grăbit”.

„Daca olarul stie cat trebuie sa lase vasul de lut în foc ca sa nu crape, cu atat mai mult Dumnezeu stie cat sa ne tina in focul ispitelor si greutatilor dar ne scoate la momentul potrivit”!!”, a scris Bodi, pe Instagram.