Mesajul fiului Anamariei Pop, după ce cântăreața de muzică populară a murit într-un tragic accident auto

Mesajul fiului artistei de muzică populară Anamaria Pop, după decesul tragic al acesteia

Fiul cântăreței de muzică populară Anamaria Pop a făcut public pirmul mesaj de la moartea mamei sale. Artista avea doar 36 de ani când s-a stins din viață, în urma unui accident rutier violent. Cuvintele fiului său au emoționat o țară întreagă. Ce a scris despre ultima amintire cu aceasta și cum îi simte prezența?

Mesajul fiului cântăreței Anamaria Pop, după decesul acesteia

Anamaria Pop, cântăreață de muzică populară, a murit, în cursul zilei de duminică, într-un accident rutier violent produs în localitatea Cicîrlău din județul Maramureș. Artista a fost resuscitată de medici, însă nu a mai putut fi readusă la viață. Cântăreața a pierdut controlul autotutismului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac. Mașina a fost proiectată într-un șanț în urma impactului. Este posibil ca Anamaria Pop să fi adormit la volan,, dat fiind faptul că nu existau urme de frâne, conform martorilor. Solista abia ce împlinise vârsta de 36 de ani, era văduvă și mamă a doi copii. Fiul cel mare, în vârstă de 19 ani, a emoționat o țară întreagă cu mesajul său de adio către cea care i-a dat viață.

„Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă”
Fiul artistei

Mesajul fiului artistei Anamaria Pop, după decesul cântăreței
Mesajul fiului artistei Anamaria Pop, după decesul cântăreței

„Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți”

Băiatul a mai scris în mesajul de adio și faptul că a sperat până în ultima clipă ca vestea polițistului care i-a spus: „Condoleanțe” la fața locului să nu fie adevărată. Acesta a mai spus că artista a fost singurul om pe care el și fratele lui l-au avut, astfel că Anamaria Pop i-a crescut singură pe aceștia. Încheierea mesajului său a fost însă ceea ce i-a făcut pe mulți să răbufnească în lacrimi.

„Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți! ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂŞTIA 19 ANI ŞI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LIPSEASCĂ NIMIC!”
Fiul artistei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI