Mesajul emoționat al lui David Pușcaș pentru Luminița Anghel. Cum încearcă tânărul să-i ceară iertare mamei sale după războiul aprig dintre ei

Mesajul emoționat al lui David Pușcaș pentru Luminița Anghel. Cum încearcă tânărul să-i ceară iertare mamei sale după războiul aprig dintre ei
Luminita Anghek nu mai vrea sa stie de fiul ei adoptiv, David Puscas

Mesajul emoționat al lui David Pușcaș pentru Luminița Anghel. Acesta vrea să-i ceară iertare mamei sale după războiul aprig dintre ei. David Pușcaș și Luminița Anghel nu mai au o relație normală, pentru că s-au războit ani de zile. Chiar și așa, tânărul speră să primească iertarea Luminiței Anghel și i-a dedicat chiar și o piesă. Cum a reacționat Luminița Anghel, vedeți în rândurile de mai jos.

David Pușcaș încearcă să se împace cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel. Artista nu prea mai vrea împăcarea

David Pușcaș are un mesaj emoționant pentru mama sa adoptivă, Luminița Anghel, cu care s-a războit ani de zile, în încercarea de a se împăca cu ea.
David Pușcaș a fost adoptat de Luminița Anghel pe vremea când avea doar doi ani.

Au trecut 22 de ani de atunci, iar relația dintre cei doi s-a degradat, în ciuda eforturilor artistei de a-și apropia fiul. De această dată însă, David este acum cel care vrea să își apropie mama.

Mama și fiul adoptiv s-au războit ani de zile, inclusiv la TV

Ani de zile cei doi au avut o relație anormală, certurile lor având loc de multe ori chiar în direct la TV, până când Luminița Anghel a decis să își ia mâna de pe fiul adoptiv. Astfel, în ultima perioadă, cei doi nu s-au mai văzut și nici nu au mai comunicat în niciun fel.

David Pușcaș a căutat o cale de a ajunge din nou la inima mamei sale lansând o piesă cu numele ”Îmi pare rău”. Melodia a fost lansată la începutul acestei luni, alături de Sarah JSun.

Luminița Anghel, fără reacție la încercarea pe care o face David Pușcaș

În ciuda faptului că versurile piesei sunt emoționante, reacția Luminiței Anghel a întârziat să apară. ”Da, este o melodie pentru părinții mei adoptivi. M-am bucurat că internauții au primit-o cu brațele deschise.

Mama nu m-a căutat, nu m-a felicitat, nu m-a sunat. Mă are blocat în telefon, ce să spun… zici că sunt singur pe lume. Așa mă simt. Mă bucur că am lansat această melodie, o să mai fac și altele”, a mărturisit David Pușcaș, potrivit ciao.ro.

David Pușcaș a învățat să cânte de la Luinița Anghel

În videoclipul piesei, David Pușcaș le aduce un omagiu ambilor părinți, jucând fotbal precum tatăl său, Marcel Puscaș, și cântand ca și mama lui.

Eu mi-am dorit de mult să fac muzică, iubesc muzică de când eram copil. De la mama am învătat tot, de la tonalitate, respirație, expresie, mai ales că am fost cu ea peste tot când eram mic, și când trăgea voci, și la spectacole, repetiții, în culise, peste tot”, a mai declarat David Pușcaș.

David Pușcaș i-a transmis un mesaj Luminiței Anghel de ziua ei. Degeaba

În ideea împăcării, David Pușcaș i-a transmis un mesaj Luminiței Anghel postând o fotografie cu ei doi.

Vin, vin să construim un zid. între noi Știm că nu vor câștiga! La multi ani mamii !! Azi o să mă îmbăt, doar ca să știi să nu te superi pe mine”, i-a transmis David Pușcaș Luminiței Anghel, pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe