David Pușcaș, decizie radicală după ce a fost bătut. Ce a făcut fiul Luminiței Anghel

David Pușcaș, decizie radicală după ce a fost bătut. Ce a făcut fiul Luminiței Anghel
Ce decizie a luat David Pușcaș după ce a fost bătut? O include pe mama sa

Răsturnare de situație în familia Luminiței Anghel! Ce decizie radicală a luat fiul acesteia? Totul s-a petrecut după ce David Pușcaș a fost bătut crunt în timp ce se afla în propria locuința.

Ce decizie a luat David Pușcaș după ce a fost bătut? O include pe mama sa

După ani în care au fost în război, David și mama sa locuiesc din nou sub același acoperiș, conform OK Magazine. Decizia aceasta la care nimeni nu s-ar aștepta s-a întâmplat după ce tânărul a fost bătut de un individ în timp ce se afla în propria locuință. Amintim că acesta a fost lăsat aproape într-o baltă de sânge, iar sperietura pe care a tras-o l-a făcut să ceară ajutorul celei pe care a avut-o dintotdeauna sprijin.

Din fericire, băiatul este acum în grija mamei sale și încearcă să se recupereze cât mai rapid. Între timp, agresorul acestuia a fost prins de către polițiști și urmează să fie pedepsit conform legii pentru faptele sale.

David Pușcaș s-a mutat alături de mama sa după incidentul de la propria locuință
David Pușcaș s-a mutat alături de mama sa după incidentul de la propria locuință

”Robert începuse să îmi reproşeze ce am zis de el şi să devină agresiv, a început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelu pe geam, eu rugandu-l să iasă din casă mea, apoi a sărit cu pumnii, m-a călcat cu bocancii pe picior mi-a zdrobit telefonul şi sunt lovit la cap şi la ochi”, a descris David momentul de furie exacerbat al amicului care l-a bătut cu bestialitate.

„Ancheta este în desfășurare, totul se va rezolva”

Pentru a pune totul pe tavă pentru urmăritorii săi așa cum a făcut întotdeauna, tânărul a postat un nou mesaj în mediul online. Fiul Luminiței Anghel a mulțumit tuturor pentru grijile făcute în urma episodului nefericit povestit anterior, susținând că urmează să ofere fiecare detaliu despre cele petrecute în cadrul unui nou clip de pe canalul său de YouTube, lucru pe care l-a și făcut.

„Ancheta este în desfășurare, totul se va rezolva doar ca vreau sa va povestesc chestia asta pentru ca am gresit si Eu!! si vreau sa învățați din greselile mele sa nu vi se întâmple și vouă”, a scris vedeta la finele postării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI