Mesajul dureros postat de Adelina Pestrițu. Fanii s-au speriat, ce a putut scrie

Mesajul dureros postat de Adelina Pestrițu. Fanii s-au speriat, ce a putut scrie
Mesajul dureros postat de Adelina Pestrițu pe Instagram

Adelina Pestrițu și-a indus fanii în eroare după un mesaj postat pe rețelele de socializare. „Sunt momente în care trebuie să respirăm adânc și să mergem mai departe”, a scris vedeta. Admiratorii au crezul că este vorba despre despărțirea de soțul ei, Virgil Steblea. În realitate, textul a avut-o ca subiect pe Nobby, cățelușa ei pe care o purta peste tot de ani buni, de la cumpărături la salonul de înfrumusețare sau chiar la emisiunile TV la care participa, dar și alături de care fiica sa a crescut în primii ani de viață.

Adelina Pestrițu, mesaj dureros pe Instagram

„Sunt lucruri pe care trebuie să le acceptam exact așa cum vin în viața noastră. Și sunt momente în care trebuie să respirăm adânc și să mergem mai departe. Din nou aici!”, sunt rândurile cu care Adelina și-a indus în eroare publicul de pe rețelele de socializare. Fanii au crezut că vorbește despre soțul ei și au cerut mai multe detalii despre situație. De fapt, a fost vorba despre patrupedul ei, Nobby.

„Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, a notat vedeta.

„Nu sunt pregătită să vorbesc despre acest subiect momentan”

Ieri, după o scurtă pauză de social medica, Adelina a revenit pe Instagram, unde a publicat mesajul ”M-am întors!”, scris în engleză, alături de o inimă neagră și câteva înregistrări video cu alte clarificări privind subiectul dureros. Cu această ocazie, ea a mulțumit tuturor admiratorilor care i-au lăsat un gând bun, cu promisiunea că va face mai multe declarații despre nefericitul eveniment după ce își va reveni din punct de vedere emoțional.

„Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele, pentru toate gândurile voastre bune. Au ajuns la mine atunci când aveam cea mai mare nevoie și pentru asta vă sunt recunoscătoare. Vă promit că atunci când o să fiu pregătită o să vorbesc despre acest subiect, dar momentan nu sunt pregătită. Tocmai pentru asta îmi doresc să fac tot posibilul să ies din etapa asta care nu e plăcută deloc”, a spus Adelina.

Urmăriți Playtech.ro și pe