Ce i-au făcut membrii PSD lui Radu Tudor, jurnalistul de la Antena 3, după ce a publicat un sondaj al alegerilor prezidențiale: “Ați dat telefoane în stânga și în dreapta”

Radu Tudor, atacat de PSD după ce a prezentat mai multe sondaje înainte de alegerile prezidențiale

Jurnalistul Radu Tudor a primit atacuri dure din partea liderilor PSD, după ce a prezentat o serie de sondaje, cu două zile înainte de alegerile prezidențiale, în încercarea de a anticipa rezultatul din turul doi. Prezentatorul de la Antena 3 susține că social-democrații au început să sune imediat după ce sondajele au fost date pe post.

Radu Tudor, atacat de PSD după ce a prezentat mai multe sondaje înainte de alegerile prezidențiale

„Vineri, 22 noiembrie, am difuzat la Punctul de întâlnire o analiză sociologică ce era cunoscută PSD și care demonstra clar că scorul din turul 2 va fi 60 Iohannis – 40 Dăncilă. Repet, toate datele, informațiile și documentele erau cunoscute conducerii PSD. Ei știau care e adevărul, dar se temeau de el. Și au găsit un țap ispășitor pentru dezastrul lor: eu.

În timpul prezentării acestei analize, o grupare sinistră de la vârful PSD, de oameni certați rău cu onestitatea și bunul simț, m-au acuzat că “manipulez” și că “din cauza ta o să pierdem alegerile”. Au dat telefoane în stânga și în dreapta, au intervenit în emisiunea “Punctul de întâlnire” deși era un reprezentant PSD în platou, pe care l-au calificat drept “inert”. Chiar și asa, le-am dat posibilitatea să intervină și al 2 lea PSD-ist. Prima afirmație: prezentați date manipulatoare.

Crescuți la școala fake news, cei câțiva lideri PSD (se știu ei cine sunt, nu are rost să le spun acum numele și să redau discuția mizerabilă dintre ei, rămâne pe mai tarziu) au luat foc pentru că am dat-o pe Viorica Dăncilă la 40% vineri seara.

Au fost și oameni din PSD care mi-au spus că le pare rău, că cei de la vârf au luat-o razna. N-am accentuat acest aspect medical, le-am mulțumit pentru mesajul lor și pentru respectarea adevărului. Cu ei, partidul acesta își poate reveni cândva”, a scris Radu Tudor pe blogul personal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI