Cum a ajuns Gabriel Oprea în conducerea PSD. Dezvăluiri neașteptate

Cum a ajuns Gabriel Oprea în conducerea PSD. Dezvăluiri neașteptate
Gabriel Oprea a ajuns vicepreședinte PSD, spre nemulțumirea liderilor social-democrați

Gabriel Oprea a ajuns vicepreședinte PSD prin intermediul unei asociații care a fost înființată în luna mai și care a semnat un protocol de colaborare cu social-democrații pe 14 noiembrie. Liderii formațiunii politice s-au arătat nemulțumiți de această decizie, în condițiile în care nu au fost anunțați. Gabriel Oprea a fost văzut la sediul PSD în seara în care Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale.

Gabriel Oprea a ajuns vicepreședinte PSD, spre nemulțumirea liderilor social-democrați

Gabriel Oprea a fost văzut alături de Codrin Ștefănescu în sediul PSD, în seara în care au fost anunțate rezultatele alegerilor prezidențiale. Întrebată despre prezența lui Oprea, Viorica Dăncilă a spus că acesta este reprezentantul unei asociații profesionale care a semnat un protocol cu PSD, care i-a dat dreptul să poată vota în CExN, întrucât ocupă funcția de vicepreședinte.

Mai mulți lideri PSD s-au arătat nemulțumiți de prezența lui Gabriel Oprea în partid. Prima reacție a venit din partea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.


„(…) Resping ferm ideea că aș fi știut așa ceva, că aș fi fost de acord! Eram în primul rând la CEX, în campania electorală, când ni s-a cerut votul pentru colaborarea cu câteva sindicate. Propunere votată în unanimitate. Nu s-a citit numele președinților acelor sindicate – unele de care nu am auzit în viața mea -, nu s-a precizat că devin automat vicepreședinți ai PSD și că au drept de vot în BPN și CEX, ca și cum ar fi fost votați în Congres de către delegații din toată țara.

Sunt dezamagită că începem analiza prăbușirii noastre cu un astfel de gest sfidător. Nu ne putem reforma și relua legătura cu simpatizanții noștri printr-o minciună. Aud că și alte persoane controversate se lipesc acum, în inghesuială și nebăgare de seamă, de noi. Probabil vor să ne îngroape definitiv! Mă delimitez categoric! Doamne, chiar vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI