Mesajul Danei Budeanu pentru Emil Rengle, după valul de critici din SUA. Ce i-a spus lui Damian Drăghici

Mesajul Danei Budeanu pentru Emil Rengle, după valul de critici din SUA. Ce i-a spus lui Damian Drăghici
Mesajul Danei Budeanu pentru Emil Rengle, după valul de critici din SUA.

Pentru Emil Rengle, show-ul de talente din America, de anul trecut, l-a învățat o lecție importantă, iar Dana Budeanu, prietena sa, l-a susținut moral atunci când s-a confruntat cu un val de critici, după ce s-a întors în țară.

Mesajul Danei Budeanu pentru Emil Rengle, după valul de critici din SUA

Emil Rengle a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici și a vorbit despre participarea sa de anul trecut la ediția specială a concursului „America s got talent: The champions”.

Pe scena de talente, el a dansat purtând tocuri și un costum din latex roșu, alături de alte două dansatoare, pe celebra melodie a cântăreței Billie Eilish, „Bad Guy’.

Doi din cei patru jurați, și anume Simon Cowell și Howard Mandel, i-au dat câte un X, iar Heidi Klum și Alesha Dixon l-au încurajat pe Emil Rengle pentru momentul artistic, recunoscând faptul că este greu să mergi pe tocuri, dar să dansezi.

După revenirea în România, artistul a recunoscut că nu va uita niciodată prima săptămână de la revenirea în țară, când s-a confruntat cu un val de critici: „când mă întreabă lumea ce părere am despre hate, eu nu-i aud. Asta m-a învățat prietena mea bună, Dana Budeanu”, și-a amintit el.

Dansează de la șapte ani

El a mai povestit și cum a fost contactat de către echipa de producători a emisiunii „America s got talent”, ca să participe alături de alți artiști ce au luat locul întâi în țările lor:

„Eu am câștigat ‘Românii au talent cu un mesaj. În America, s-a întâmplat diferit. Nu mi-am ascultat nici măcar echipa. Am uitat de mine. Eu nu am dansat pe piesa pe care mi-au montat ei. Eu am fost un instrument. Au trebuit să bifeze un rol cu acest personaj venit din România”, i-a spus Rengle lui Damian Drăghici.

Artistul și-a propus să facă un spectacol autentic, da i-a fost refuzat momentul:

„Mi-ar fi plăcut extrem de mult doar ideea să fiu în fața acelui juriu și să dansez pe manele pe tocuri, pentru că, până la urmă, eu asta făceam în România și ăsta era mesajul meu”, a mai spus Rengle la podcast.

În anul 2018, Rengle a fost primul dansator care a câștigat marele premiu la ”Românii au talent”, dar și unul de originalitate, pe care a decis să-l doneze. El este și solist, regizor și compozitor.

Emil Rengle a început să danseze de la șapte ani.

”Îmi plăcea să mă îmbrac colorat, să ies în evidență. În Oradea de unde sunt eu, nu era neapărat un lucru obișnuit. Nu s-a oprit din dans, am știut că e medicina mea”, a mai dezvăluit el la Podcastul lui Damian Drăghici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI