Mesaje, sms-uri și felicitări de Sfinții Petru și Pavel. Cele mai inspirate mesaje

Mesaje, sms-uri și felicitări de Sfinții Petru și Pavel. Cele mai inspirate mesaje
Mesaje și felicitări de sfinții Apostoli Petru și Pavel

În ziua de 29 iunie se prăznuiesc sfinții Apostoli Petru și Pavel. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje și cum să feliciți mai bine persoanele care poartă aceste nume!

Sfinții Petru și Pavel

Sfinții Apostoli Petru și Pavel se amintesc pe 29 iunie, prilej pentru români pentru o altă mare sărbătoare. Dacă vrei să feliciți pe cineva, îți oferim o serie de mesaje pentru cei ce poartă numele sfinte. Sântul Apostol a fost fiul lui Iona și frate a Apostolului Andrei, ducând mai departe numele lui Hristor în Ierusalim, Iudeea, Samaria, Asia Mică, Babilon și la Roma.

Sfântul Petru se chema la început Simon, dar Mântuitorul l-a numit Chifa, însemnând piatră. Sfântul Apostol Petru a murit și el răstignit pe cruce, în anul 67. Sfântul Apostol Pavel a luptat împotriva creștinilor pentr o perioadă și a participat la uciderea lui Ștefan. Acesta a găsit cuvântul Domnului atunci când Hristos i s-a arătat pe calea Damascului: “Saule, Saule de ce mă prigonești?”.

Mesaje pentru sfinții Apostoli Petru și Pavel
Mesaje pentru sfinții Apostoli Petru și Pavel. Iată cele mai inspirate mesaje pentru sărbătoare

Mesaje și felicitări de sfinții Petru și Pavel

  • E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!
  • Cu ocazia Sfinților Petru si Pavel va urez sănătate, fericire si multe realizări profesionale. La mulți ani!
  • Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!
  • De Sf. Petru si Pavel iți trimit cele mai calde urâri de sănătate, fericire si noroc. La mulți ani!
  • Iți doresc sa zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei găsi puterea sa răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru si Pavel!
  • Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!
  • Îți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!
  • Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!
Urmăriți Playtech.ro și pe