Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Ilie. Ce trebuie să spui apropiaților

Cele mai frumoase mesaje pentru ziua de Sfântul Ilie

Sfântul Ilie se apropie, iar ca să nu-ți faci griji pentru mesajele pentru sarbătoriți, îți oferim o listă cu cele mai frumoase urări. Ce texte îi impresionează pe cei dragi?

Peste 120.000 de români poartă numele de Ilie

Sfântul Ilie este sărbătorit, conform calendarului creștin ortodox, pe data de 20 iulie. Biserica celebrează atunci ridicarea sa la cer în căruța de foc. Mulți români poartă numele de Ilie, acesta fiind a doua personalitate a Vechiului Testament care s-a înălțat cu trupul la cer.

De asemenea, unul din cei mai importanți prooroci dinainte de Hristos, alături de Moise. Mai bine de 120.000 de români vor sărbătorii ziua numelui pe 20 iulie, nume ce se traduce prin: ”cel al cărui stăpân este Dumnezeu sau stăpânul meu este Dumnezeu!”.

Mesaje frumoase pentru Sfântul Ilie
Mesaje frumoase pentru Sfântul Ilie

Mesaje pentru Sfântul Ilie

– La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!
– La mulți Ani și să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc și un camion cu bani!
-La mulți ani! și Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!
– La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!
– Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi speciala îți urăm un sincer La mulți ani!
– Pentru că astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multa sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! “La mulți ani!”
– Fie ca aceasta zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!
– Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!
– Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!
– Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viată și îți urez un sincer La Mulți Ani!
– Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI