01 ian. 2023 | 10:15

Mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023. Trimite-le celor dragi care poartă numele de Vasile

Diverse
Mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023. Trimite-le celor dragi care poartă numele de Vasile
Mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023

Pe 1 ianuarie, creştinii îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Vasile cel Mare, unul dintre cei mai importanţi părinţi ai Bisericii Ortodoxe. În jur de 600.000 de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Vasile, așa că este bine să știți ce mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023 să le trimiteți persoanelor dragi din viața voastră.

Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023

În prima zi din an, credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile cel Mare, episcopul Cezareei. El este considerat unul dintre cei mai importanți părinți ai Bisericii Ortodoxe, dar și unul din cei mai mari teologi ai creștinilor. În această zi, aproximativ 600.000 de români poartă numele Sfântului Vasile. Iată ce mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023 le poți trimite celor dragi.

Pe 1 ianuarie sunt sărbătorite persoanele care poartă numele de: Vasile, Vasilică, Vasilica, Sile, Vasi sau Sică.

  • Fie ca din această zi sfântă, în viaţa ta să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.
  • Sper ca sărbătoarea Sfîntului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate şi fericire.
  • Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La mulţti ani!
  • Pentru că astăzi este o zi specială, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Vasile!
  • Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!
  • Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!
  • Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldura și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Vasile!
  • Fiecare fulg de nea să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite! La Mulţi Ani!
  • Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca Sfântul Vasile să-ţi lumineze viaţa şi mintea mereu! La mulţi ani!
  • Ziua numelui să-ți fie plină de realizari și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!
  • Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Vasile cât mai frumoasă!
  • Sfântul Vasile căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase că speranţa să se stingă din sufletul tău!
  • Astăzi este o zi specială pentru tine, iar tu eşti special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!
  • Sfântul Vasile, păzitor de duhuri rele, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani!

Urări speciale de Sfântul Vasile

  • Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară! La mulți ani!”
  • „Sfântul Vasile, al cărui nume îl porți, să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!”
  • „Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă și ceea ce dorești să se împlinească!”
  • „Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes! La mulți ani, Vasile!”
  • „Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!”
  • „La mulţi ani cu lumină, pace şi binecuvântare!”
  • „Fie ca Sfântul ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!”
  • „De toți ai fost tu azi numit, în lăcaș Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poarta-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor îți doresc eu ție!”

Mesaje de Sfântul Vasile pentru persoanele iubite

  • „Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! La mulţi ani!”, „De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, iubitul meu drag/ iubita mea dragă!”,
  • „Iubita mea, astăzi este o zi importantă pentru tine, iar eu sunt alături de tine. Te iubesc și îți doresc să ai parte numai de momente frumoase în viață. La Mulți Ani! O zi frumoasă ca tine. Îți doresc să ai parte numai de fericire și zâmbet. La Mulți Ani!”
  • „Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Sf Vasile, al cărei nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață. Te iubesc, femeie cu nume sfânt!”

Urări de Sfântul Vasile pentru prieteni

  • „Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsi. La mulţi ani, Vasile!”, „De Sfântul Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!”
  • „De ziua ta de nume, îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.” sau „Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani!”
  • „De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, iubire, fericire și sănătate. La Mulți Ani, Vasile!”
  • „Cu ocazia sărbătoririi numelui îți transmit un călduros La Mulţi Ani!, multă sănătate multe realizări şi tot ce îți doriţi lângă cei dragi”
  • „La mulţi ani și să ciocneşti o cupă de şampanie şi pentru noi!”

Citește și: Mesaje și urări de Sfântul Vasile 2023. Cele mai frumoase felicitări cu ocazia onomasticii

Citește și: Sfântul Vasile 2023. Tradiții și superstiții în prima zi a Anului Nou

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Stagiul de cotizare. Informații importante de la Casa de Pensii
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Ce pensie are Theodor Stolojan după ce a fost premier, europarlamentar și economist la Banca Mondială
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Gabriel Trifu, înșelat de Catrinel Sandu. Adevărul despre divorț
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Taxele care ar putea fi majorate începând cu 2025. Românii trebuie să se pregătească
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
BANI în PLUS la RECALCULARE! ADEVERINȚELE trebuie DUSE URGENT la CASA de PENSII
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro