Mesaje inedite de Sfântul Ion. Urări și felicitari pentru Ion, Ioana, Ionela

Autor: Dana Cazacu - 09:11, 07 ian. 2020
Mesaje, urări și felicitări inedite de Sfântul Ion.

Ziua în care îl pomenim pe Sfântul Ioan Botezătorul reprezintă încheierea oficială a sărbătorilor de iarnă deschise la Sfântul Nicolae, în data de 6 decembrie. Sfântul Ioan Botezătorul este cunoscut și sub numele de ”Sfântul-Ioan”, ”Soborul Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul” sau ”Înaintemergătorul Domnului”. De asemenea, acesta este cunoscut și ca fiind ultimul profet din Vechiul Testament, el făcând trecerea în cel Nou.

Mesaje, urări și felicitări inedite de Sfântul Ion

”Sfântul Ioan este ultimul şi cel mai de seamă prooroc al Vechiului Testament, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului Iisus Hristos. Sfâtul Ioan Botezătorul este o personalitate de excepţie, gata de jertfă, suflet nobil cu o ţinută morală vrednică de admiraţie, necruţător cu cei păcătoşi , chiar şi cu regele din acea vreme Irod Antipa, care trăia în desfrâu cu Irodiada, soţia fratelui său vitreg”, a menționat părintele de la Biserica Sfânta Treime din București.

Mesaje de Sfântul Ioan

 • Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!
 • Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!
 • Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu aşa, blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.
Icoană cu Sfântul Ioan Botezătorul
Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Ion pentru: Ion, Ioana, Ionela.
 • Ti-as ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teama că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc.
 • Hai noroc şi voie buna, să petrecem împreuna, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!
 • Un cer albastru fără nori / În calea ta să fie / Să ai în viaţă numai flori / Noroc şi bucurie! La mulţi ani de Sfântul Ioan!

Urări inedite de Sfântul Ion

 • La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!
 • O prietenie sincera, înseamnă întotdeauna o legătura între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.
 • Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!
 • E Sfântul Ioan, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, La Mulţi Ani Ioana şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!
 • De ziua ta, comori şi bani nu am găsit, dar aş vrea ca să te felicit! La Mulţi Ani, La Mulţi Bani, să stimezi, şi să fii stimată, să iubeşti, şi să fii iubita, să doreşti, şi să fii dorită, să aştepţi, şi mereu vei fi aşteptată!!!
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI