Mesaje de 8 Martie pentru femeile dragi. 42 de idei interesante

În fiecare an la nivel internațional se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii. Acesta este un prilej de a le ura La mulți ani femeilor dragi din viețile noastre. Iată câteva idei de mesaje de 8 Martie.

42 de idei de masaje de 8 martie pentru femeile dragi

 1. La mulți ani mama mea tânără și frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n poveste. Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!
 2. Draga mea mămică! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe.
 3. Dragă mamă, ești cea mai bună pentru mine. Vreau să-ți doresc sănătate multă, vigoare, bună dispoziție, zile mai vesele și mai luminoase. Te iubesc foarte mult! La Mulți Ani!
 4. La Mulți Ani celei mai dulci mămici din întreaga lume! Te iubesc!
 5. Pentru căldura și confortul cu care ne-ai umplut casa, pentru mângâierea atingerii mâinilor tale calde, pentru înțelegerea din ochi – îți dorim să simți mereu admirația, recunoștința și dragostea noastră! La Mulți Ani, Mami!
 6. Mami, astăzi soarele strălucește cu drag pentru tine, toate cuvintele plăcute și călduroase sunt adresate numai ție și toate zâmbetele și privirile admirative sunt ale tale!
 7. O mămică atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mama mea!
 8. Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mămico!
 9. Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mami! La mulţi ani!
 10. Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mama mea!

Mesaje de 8 martie pentru femei speciale

 1. Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani, mami!
 2. Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulți ani!
 3. Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine mamă. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viață și vreau să îți mulțumesc! Te iubesc și îți urez un sincer La mulți ani, mămico!
 4. Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume! La mulți ani!
 5. Tu, mamă dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi mulțumim şi te iubim. La multi ani!
 6. Mama mea, te iubesc. Pentru mine ești unică, ești primăvara mea însorită! La mulți ani!
 7. Dragă mămică, de ziua mamei eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toți cei ce te înconjoară! La mulţi ani!
 8. Draga mea mamă, o primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulțumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie. Te iubesc din tot sufletul. Cu drag ….
 9. Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărțișor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulți ani!
 10. Scumpa mea, mămică! Deși știam că primăvara este un anotimp închinat iubirii nu l-am sărbătorit niciodată ca atare. Dar primăvara asta este atât de îmbietoare, totul renaște şi odată cu natura simt renăscând şi sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricând. Fiecare primăvară care a trecut peste noi a lăsat în viața noastră un strop de viață, de vitalitate și de voie bună.

Mesaje de 8 martie pentru femei

 1. Mami, te iubesc! Pentru mine ești unica, ești primăvara mea însorită!
 2. Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ai fi fost alături de mine. Tu ești cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu ești cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine.
 3. M-am gândit să-ţi mulțumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului şi am ales această comoară în care am închis toată dragostea mea pentru tine şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă. Te iubesc, mama mea!
 4. Dacă viața ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! La mulți ani, scumpa mea mămică!
 5. Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!
 6. Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!
 7. Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
 8. Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie.
 9. Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii.
 10. Azi uită cine eşti şi trezește-te la viața o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii. Te iubesc!
 11. Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, scumpă soacră! Fie ca această zi minunată de primăvară să-ți rămână în amintire. Să să ai parte de multă atenție, iubire, fericire, sănătate și doar lacrimi de fericire!

Mesaje de 8 martie pentru femei speciale

 1. Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
 2. Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!
 3. Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!
 4. Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!
 5. Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
 6. Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenușa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare. Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!
 7. De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?
 8. Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!
 9. Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta.  Îți mulțumesc! Sunt recunoscător că ești în viața mea! La mulți ani frumoși, luminoși, plini de iubire!
 10. Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldură, bucurie și mândrie. La mulți ani de 8 Martie, mamă soacră!
 11. Draga mea soacră, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Îți doresc să fii respectată, bună, iubită de cei din jur! Trecutul să lase amintiri plăcute în viața ta, viitorul să pregătească surprize frumoase, victorii mari, iar prezentul să te facă fericită!
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI