Mesaje Whatsapp și Messenger, felicitări de 8 martie pentru toate femeile și mamele

Mesaje Whatsapp și Messenger, felicitări de 8 martie pentru toate femeile și mamele
Felicitări de 8 martie, mesaje Whatsapp și Messenger pentru mame și femei.

Un mesaj scris, însoţit de o imagine potrivită pot face ziua mai frumoasă mamei, soţiei, iubitei, soacrei sau oricărei alte femei importante din viaţa ta. Iată câteva modele de felicitări de 8 Martie, Ziua Femeii, cu mesaje care nu vor da greş.

Felicitări de 8 martie, mesaje Whatsapp și Messenger pentru mame și femei

Trimiteți mesajele de 8 Martie în prima parte a zilei, dimineața, fie prin rețelele de socializare, fie prin SMS sau sunând direct persoana iubită.

Îți oferim mai jos si câteva modele de felicitări virtuale ce pot fi transmise prin Facebook, WhatsApp. Felicitările de 8 Martie pot fi însoțite de un buchet de flori sau un cadou simbolic.

Felicitări de 8 Martie pentru mama

 • Miracolul vieţii apare de sub nămeţi şi aduce cu el speranţa. Sper ca toate dorinţele tale să se împlinească!
 • „O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”
 • „Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”
 • „Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”
 • „Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

 

Felicitări de 8 Martie pentru femei

 • Gingași ghiocei, soare dulce zâmbitor, inimi deschise pline de bucurie, toate acestea pentru tine formează un mărțișor încărcat cu prietenie.
 • Primavara să îți aducă un mărțișor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire și un soare strălucitor.
 • „Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”
Felicitare de 8 martie.
Felicitări de 8 martie, mesaje Whatsapp și Messenger pentru mame și femei.
 • Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”
 • „Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”
 • Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI