23 dec. 2022 | 20:00

Mesaje amuzante de Crăciun 2022 pentru prieteni. Cele mai haioase urări pentru cei dragi

Diverse
Mesaje amuzante de Crăciun 2022 pentru prieteni. Cele mai haioase urări pentru cei dragi
Mesaje amuzante de Crăciun 2022 pentru prieteni

Doar câteva zile ne mai despart de una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului. A devenit o tradiție ca în perioada Crăciunului să trimită mesaje de crăciun familiei și prietenilor. Noi vă vom prezenta câteva mesaje amuzante de Crăciun 2022 pentru prieteni și alte persoane dragi.

Urări și mesaje amuzante de Crăciun 2022 pentru prieteni

  • „E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară … prin zăpadă Moşul zboară? … Ni se trage de la vin”
  • „Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!”
  • „Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!”
  • „Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

Citește și: Poezii scurte de Crăciun. Se pot învăța rapid, până în Ajun

  • „Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.”
  • „Fie ca sfintele sărbători de iarnă să te găsească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!”
  • „Nu te supăra că nu a nins anul acesta de Crăciun, pentru că ninsoarea vine odată și cu o factura mare la gaz și nu mai poți să cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ți trimite un mesaj plin de urări calde”
  • „Lumina ce o vezi pe geam nu e de pe stradă, e o stea plină de farmec care vine să te vadă, dar să nu te mai ascunzi, că altfel iar o să o-nfunzi! Să nu crezi că e sfârșitul lumii așa cum zic toți nebunii, crede doar ce ție-ți place și exact ce te atrage. Poate doar ai fost cuminte și-ți trimite Moșul daruri sfinte!”

Urări amuzante și haioase de Crăciun

  • „Dacă nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!”
  • „Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!”
  • „Măcar de Crăciun aduți aminte că prietena ta e lânga tine în picioare, nu e mașina din parcare!”
  • „Magia sărbătorilor albe să vină la voi cu multe cântece calde și să va dea și mulți bani, ca doar așa veți avea mai mulți ani, că doar de sărăcie, frică mi-e și mie, și Moșul să va iasă în cale, cu la fel de multe parale, iar eu de-l voi întâlni de la mine l-oi goni, că de vine iar sărac, am să-i vin și eu de hac!”

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru colegii de la muncă – 38 de idei care vă vor aduce mai aproape

  • „Hai salut, eu te întâmpin cu mult zambet și cu-n vin, ca s-avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, călda și cu voie bună, ca o minune de cunună, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize”
  • „Cioc! Cioc! Cioc! Îți bat în poartă, sunt eu Moșul cel pe-o roată! Chiar de vin prin telefon și tu nici nu prea ai ton, mă prefac că ești cuminte și îți dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simți și mai bine!”
Parteneri
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Intră în vigoare în toată România! Guvernul a dat ORDIN
Capital.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro