Mesaj tulburător postat de Lavinia Pîrva despre fiul ei. Soția lui Ștefan Bănică Jr i-a răspuns unui fan curios

Mesaj tulburător postat de Lavinia Pîrva despre fiul ei

Lavinia Pîrva a postat un mesaj despre fiul ei, Alexandru, pe rețelele de socializare. Soția lui Ștefan Bănică Jr. i-a răspuns unui fan curios.

Lavinia Pîrva, mesaj despre fiul ei

Lavinia Pîrva a adus pe lume primul ei copil, în luna mai. Pe numele lui Alexandru, i-a făcut împliniți pe ea și Ștefan Bănică Jr. După naștere, Lavinia a primit multe întrebări despre copil, casă, familie, recunoscând chiar ea, în emisiunea ”Teo Show”, că numai despre asta vorbește toată ziua.

E clar că centrul universului ei este acum Alexandru. Drept urmare, întrebată de o persoană cum s-a schimbat viața ei din martie și până acum, artista a ”elucidat misterul”, printr-un mesaj inserat în descrierea unei imagini.

”Am înețeles acum…”

„Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat in viața mea de când am devenit mamă. Am răspuns: TOTUl…Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită ,o dorința imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simțit cu adevărat pentru prima data un sentiment de fericire care nu se compara cu niciun altul de pana acum.

Mesaj tulburător postat de Lavinia Pîrva despre fiul ei. Soția lui Ștefan Bănică Jr i-a răspuns unui fan curios
Imaginea postată de Lavinia Pîrva pe Instagram

O bucurie fără margini,care mă face sa mă simt o femeie împlinita, puternică și demnă!Am inteles acum toată grija pe care părinții mei mi-au purtat-o de când m-am născut si mi-o vor purta mereu ,indiferent de vârsta pe care o voi avea!Am inteles acum ce contează cu adevărat in viața!!!”, a scris cântăreața pe Instagram.

Artista a reușit să scape de kilogramele în plus

La o lună după ce a născut, artista a început să scape de kilogramele pe care le-a acumulat în cele nouă luni de sarcină. Astfel, până astăzi, vedeta a ajuns deja foarte aproape de kilogramele pe care le avea înainte de maternitate. Cât despre carieră, muzica nu va fi lăsată în umbră, asigură artista, menționând în emisiunile TV în care a apărut că pregătește surprize pentru fani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI