Mesaj emoționant pentru Meghan Markle, de ziua ei, din partea Prințului Harry. Ce vârstă a împlinit Ducesa de Sussex

Meghan Markle, devenită Ducesa de Sussex în urma căsătoriei cu Prințul Harry, a împlinit 38 de ani, prilej cu care ea a fost felicitată în spațiul public de către soțul ei. Prințul Harry i-a transmis acesteia un mesaj emoționant prin intermediul unei rețele de socializare.

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, sărbătorită în mediul online

Fosta actriță, Meghan Markle, cunoscută în special prin prisma rolului din serialul Suits, a sărbătorit, pe 4 august, împlinirea a 38 de ani. Ducesa de Sussex a primit un mesaj special din partea soțului ei.

Astfel, pe contul oficial de instagram al cuplului regal britanic, apare o fotografie cu Meghan, care este însoțită de câteva rânduri emoționante din partea partenerului ei de viață.

 

Sursa foto: ©️PA/Doug Peters

„Îi urez Alteţei sale Ducesa de Sussex la mulţi ani!”, este mesajul transmis Ducesei de Sussex.

Mesajul nu se încheie însă aici. Prințul Harry o numește pe soția sa „uimitoare”.

„La mulți ani uimitoarei mele soții. Îți mulțumesc că mă însoțești în această aventură. Cu dragoste, H.”

Postarea făcută cu prilejul aniversării Ducesei a strâns peste 1 100 000 de aprecieri și a generat numeroase comentarii în spațiul online, acolo unde internauții au profitat de ocazie și i-au făcut felicitări acesteia, încercând să-i transmită gândurile lor bune, dar și cele mai alese urări.

„La mulți ani, Meghan!” , „Ducesă Meghan, așteptăm cu nerăbdare contribuția ta uimitoare în această lume! La mulți ani!” , „Multă iubire și admirație pentru tine! Ești cu adevărat o forță a schimbării. Ai atins atâtea inimi și minți. Fie să faci și mai mult bine, să schimbi și mai multe inimi și minți, să primești tot suportul de care ai nevoie! Binecuvântări!”, sunt doar o parte din mesajele primite, în spațiul virtual, din partea oamenilor de pretutindeni.

Și Regina a felicitat-o

Aniversarea Ducesei de Sussex a atras și alte mesaje. Regina a felicitat-o și ea pe o rețea de socializare. Astfel, ea s-a alăturat nepotului său şi i-a transmis lui Meghan un mesaj prin intermediul contului oficial de instagram. „La mulţi ani ducesei de Sussex!„, apare pe pagina de Instagram Rhe Royal Family.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI