Ce le-a cerut Meghan Markle vecinilor ei. Toți sunt stupefiați. ”Nici regina nu ne-a cerut așa ceva!”

Ce le-a cerut Meghan Markle vecinilor ei. Toți sunt stupefiați. ”Nici regina nu ne-a cerut așa ceva!”

Prințul Harry și Meghan Markle ar vea o serie de reguli ciudate pentru vecinii lor, anunță presa străină. În urma informațiilor apărute, reprezentanții familiei regale britanice au ținut să facă anumite precizări în ceea ce îi privește pe Ducele și Ducesa de Sussex.

Cum să trăiești lângă Prințul Harry și Meghan Markle

Cum este să îi ai vecini pe Prințul Harry și Meghan Markle? Destul de greu, dacă ținem cont de ultimele informații apărute în presa străină, potrivit cărora aceștia și-au terorizat vecinii cu regulile lor ciudate. Cuplul regal, stabilit în conacul Frogmore, aflat pe domeniul Castelului Windsor, ar fi creat o serie de condiții pentru cei care locuiesc în împrejurimile reședinței acestora.

Potrivit informațiilor apărute, vecinii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle nu ar trebui să se apropie de cei doi membri ai familiei regale, nu ar trebui să înceapă o conversație, pot saluta doar dacă Meghan și Harry fac acest lucru. De altfel, lista continuă cu faptul că acesștia nu ar trebui să ceară să îl vadă pe Archie, nu ar trebui să se ofere să stea cu bebelușul și, totodată, nu ar avea voie să mângâie câinii.

Este extraordinar. Nu am auzit niciodată așa ceva. Toată lumea care locuiește pe domeniu și lucrează pentru familia regală știe cum să se comporte respectuos. Nu ni s-a zis să ne comportăm în jurul Reginei așa. Ea este foarte fericită când oamenii o salută.”, se arată într-un articol pe metro.co.uk.

Ce a transmis Palatul Buckingham

În urma acestor informații, a existat și o reacție din partea unui reprezentant al familiei regale britanice. Vecinii lui Meghan și ai lui Harry pot sta însă liniștiți, deoarece un reprezentat al Palatului Buckingham a negat acest zvon, dezvăluind că „Ducele și Ducesa de Sussex nu au cerut acest lucru, nu știu nimic despre asta și nu au avut de-a face cu acest ghid și conținutul său”.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI