Mesaj de ultimă oră! Ce a anunțat acum Viorica de la Clejani despre copiii ei

Viorica de la Clejani, declarație emoționantă despre copiii săi

Viorica de la Clejani vine cu primele declarații mai ample după accidentul auto al fiicei sale. Ce spune îndrăgita solistă despre copiii săi?

Viorica de la Clejani, declarație emoționantă despre copiii ei

După cum era de așteptat, Viorica de la Clejani a venit cu o declarație despre cele petrecute. Amintim că fiica sa s-a tamponat de un alt vehicul după ce ar fi pierdut controlul mașinii sale din cauza faptului că se ruja, a spus aceasta. Totul s-a petrecut pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. Oamenii legii au venit la fața locului, moment în care au stabilit că este nevoie să o însoțească pe solistă la secție.

În urma testelor prelevate, aceasta ar fi consumat niște pastile a căror existență nu este cunoscută de farmaciști. Cu toate că Viorica a reacționat violent la prima întâlnire cu reporterii, acum a ales să scrie un mesaj pentru a clarifica povestea și pentru a explica de ce a abordat situația în felul acela. Acum, cunsocuta solistă a Tarafului de la Clejani dorește înțelegere cel puțin din partea femeilor care sunt mame.

Viorica de la Clejani, mesaj emoționant despre copiii ei
Viorica de la Clejani, mesaj emoționant despre copiii ei

„Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta”

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii…Înseamnă că, dacă erați voi în situația mea, le-ați fi dat cu toporul în cap… Eu îmi apăr copiii, indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și p să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet. #fițimaibuni #fițioameni”
Viorica de la Clejani

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI