Mesaj copleșitor la 1 an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Durere de nedescris pentru familia tinerei

Mesaj copleșitor la 1 an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Durere de nedescris pentru familia tinerei
Cazul Caracal: ce au făcut oamenii din sat la un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Mama fetei, mărturie cumplită

În luna septembrie a anului 2019, ancheta de la Caracal ajungea în punctul culminant. Gheorghe Dincă era pus față în față cu toate probele ridicate din curtea și casa groazei. În total, peste 100. Profilerii au terminat analiza comportamentală, apoi au urmat testul poligraf și alți pași importanți, încetiniți de pandemie. Astăzi, niciun verdict, deși s-a scurs un an de la tragedie. Dispariția tinerei pare o enigmă, care aduce jale familia sa, drept urmare și mesajul unchiului ei, Alexandru Cumpănașu, pentru tatăl ”eroinei din Caracal”, a cărei zi de naștere a fost recent.

Sărbătoare cu jale. Ziua tatălui Alexandrei Măceșanu, fără fiica sa încă acasă. Un an de la dispariție, un an de durere

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019. Tânăra a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul zilei, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla fata, reușind acest lucru abia în cursul nopții următoare, când a putut executa un mandat de percheziție tocmai a doua zi, la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, individ care a ținut în șah autoritățile o vreme.

  • Profilerii Direcției Investigații Criminale au ajuns la concluzia că inculpatul ar mai fi comis fapte similare în trecut.

„Îmi dau lacrimile și mă apucă furia”

„La mulți ani, Neluțu! Nu știu ce să-ți spun în plus! Fii tare și ai grijă de Irina și Teo. Eu și Simona vă iubim enorm și vom face totul pentru a afla adevărul despre Alexandra. Când mă uit la tine și la Alexandra în această poză făcută de ziua ta fix acum un an îmi dau lacrimile și mă apucă furia”, a scris Alexandru Cumpănașu, în descrierea colajului de mai jos.

„Pe 24 iulie se împlinește UN AN de când Alexandra a fost răpită și traficate‼️ Politia din Caracal, procurorii și clanurile interlope refuză să afle ADEVĂRUL ‼️De aceea Sâmbăta la ora 12:00 vom pleca mai multe mașini spre Caracal pentru a le arăta celor care si-au batut joc de Alexandra ca nu uitam și continuam sa luptam‼️Cine dorește sa ni se alature din București ii asteptam Sambata la ora 12:00 în Piata Victoriei‼️

Ne vom deplasa către Caracal si vom reface întregul traseu al monstrului din Carcal si ne vom opri la ora 16:00 în fata politiei Caracal‼️II rugam pe toți cei care ni se vor alatura sa poarte masca si sa respecte legea‼️Vocea Alexandrei se va auzi în întregul Caracal‼️ Voi ce faceti Sambata❓Este vb de viitorul copiilor vostri‼️Daca ii iubiți veniti alaturi de noi‼️”, este mesajul din dreptul evenimentului organizat de Cumpănașu, numit ”Dreptate pentru Alexandra – Un an de calvar”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI