09 mai 2021 | 18:22

Melinda Gates, vacanță de 100.000 de euro pe noapte. Unde s-a cazat de plătește o avere

Monden
Melinda Gates, vacanță de 100.000 de euro pe noapte. Unde s-a cazat de plătește o avere
Divorțul anului 2021 dintre Melinda și Bill Gates

Răsunătorul divorț dintre Bill Gates și Melinda Gates a devenit subiect de presă în întreaga lume. După divorț fosta soție a miliardarului a luat o decizie surprinzătoare. Dar, la banii pe care îi are, putem spune că-și permite luxul de a plăti sume exorbitante.

Divorțul anului 2021

Cuplul și-a anunțat decizia de a pune capăt căsătoriei, iar cei doi au scris totul într-o declarație comună. Mesajul i-a luat pe mulți prin surprindere, și nimeni nu a crezut până nu au citit mesajul celor doi.

După o mulțime de gânduri și multă muncă în relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre”, era mesajul publicat de Melinda Gates și miliardar pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, surse au declarat că cei doi plănuiseră efectiv să facă anunțul în martie, moment în care Melinda a închiriat insula Calivigny din Grenada. Legat de divorț, aceleași surse au mai spus că familia i-a luat partea Melindei în cea mai mare parte și că nu este o „împărțire prietenoasă” a averii.

Melinda Gatesa a închiriat o insulă privată pentru 132.000 de dolari pe noapte

Conform celor de la TheIndependent, Melinda Gates ar fi închiriat insula privată Calivigny pentru 132.000 de dolari pe noapte. Decizia a fost a Melindei, astfel încât ea și familia ei să poată evita atenția presei pe fondul divorțului. În ziua în care și-au anunțat intențiile de divorț, firma de investiții a fondatorului Microsoft a transferat suma de 1,8 miliarde de dolari soției sale, potrivit Bloomberg.

Potrivit surselor presei, planul era ca Melinda și cei trei copii ai cuplului, să rămână pe insulă. Aceleași surse spun că fostul soț, Bill Gates, nu ar fi fost invitat. Insula de 80 de acri oferă oaspeților 25 de „vile și cabane magnifice”. Pe insulă se ajunge făcând  plimbare cu barca de cinci minute din Grenada. Insula este una din cele mai exclusiviste, cunoscută sum numele de Calivigny Island.

Overhang House este reședința pe care Melinda Gates a ales-o pentru ea și cei trei copii. Luxoasa reședință are vedere uimitoare atât la Oceanul Atlantic, cât și la Marea Caraibelor. Mai există și alte trei cabane pe plajă situate la doar câteva minute distanță de apele albastre cristaline, închiriate de fosta soție a fondatorului Microsoft.

Calivigny Island, bijuteria nedescoperită a Caraibelor

Insula pe care a decis Melinda Gates să se izoleze se întinde pe o suprafață de 80 de acri luxurianți. Are două plaje cu nisip și vedere panoramică la Oceanul Atlantic și Marea Caraibelor.

Pentru cei cu destui bani Calivigny Island este una dintre cele mai rafinate și exclusive insule private din lume. Oferta exclusivistă propune cinci reședințe de lux și vile cu spațiu pentru un total de 40 de turiști cu pretenții. Calivigny Island este combinația supremă de cazare opulentă și servicii de neegalat.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro