Gestul lui Donald Trump la prima apariție publică după izbucnirea conflictelor violente din SUA. Ce s-a întâmplat cu Melania

Gestul lui Donald Trump la prima apariție publică după izbucnirea conflictelor violente din SUA. Ce s-a întâmplat cu Melania. Sursa foto: spynews.ro

Melania Trump a ieșit pentru prima dată în public, de la începutul protestelor din SUA. Prima Doamnă a Americii a apărut în fața camelor de filmat într-o ținută sobră, iar Donald Trump a forțat-o pe aceasta să zâmbească pentru o ședință foto, însă fără succes.

Ce gest a făcut Donald Trump la prima apariție publică după izbucnirea violențelor din SUA. Ce i-a fîcut Melaniei de față cu toată lumea

Melania Trump și-a făcut prima apariție publică, de la debutul protestelor violente din SUA, cauzate de moartea lui George Floyd. Melania Trump era îmbrăcată întro rochie neagră și cu ochelari de soare mari, tot negri. Melania Trump a pășit în fața camerelor de filmat, pentru prima oară de la izbucnirea protestelor din SUA. Soția lui Donald Trump a afișat o atitudine resemnată pe toată perioada apariției sale, nereușind nici măcar să schițeze un zâmbet.

Un clip surprins de cei de la The Recount a prezentat o scenă incredibilă. Prețedintele Donald Trump, zâmbind în fața blițurilor de la camere, a încearcat să o convingă pe prima domană să facă același lucru. Deși se forțează, în mod evident, Melania Trump a sfârșit prin a pleca din fața aparatelor fără un zâmbet.

Donald și Melania Trump
Donald și Melania Trump. Sursa foto: spynews.ro

Donald Trump va apela la armată dacă violențele nu se vor opri

În timpul primei sale declarații de la începutul protestelor violente, Donald Trump a declarat că dacă guvernatorii nu vor gestiona protestele violente așa cum trebuie, va trimite armata americană și va „rezolva situația rapid”.

Milioane de oameni din toată lumea au luat străzile cu asalt pentru a protesta împotriva rasismului și împotriva abuzurilor comise de poliție. Totul a început după ce un tânăr american de culoare a murit după ce acesta a fost imobilizat de mai mulți polițiști.

Moartea lui George Floyd a stârnit protestele din America

Unul dintre aceștia i-a ținut bărbatului genunchiul pe gât, în timp ce acesta striga că nu poate respira. Moartea bărbatului nu a survenit pe loc, acesta a decedat în ambulanță, în timp ce era transportat la spital.

S-a dovedit că George Floyd nu a decedat din cauza axfisierii sau a strangulării. Bărbatul suferea și de alte complicații de sănătate. Polițistul care i-a ținut genunchiul pe gât a fost arestat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI