Meghan Markle și Prințul Harry, umiliți de rude. Cine dă în ei, fără milă: „Să tacă dracu’ din gură”

Meghan Markle și Prințul Harry, umiliți de rude. Cine dă în ei, fără milă: „Să tacă dracu’ din gură”
Meghan Markle și Prințul Harry, umiliți de rude. Cine dă în ei, fără milă: "Să tacă dracu' din gură"

Gary Goldsmith a catalogat-o pe Meghan drept „nedrepată” și i-a spus lui Harry că și-a pierdut „dragostea și respectul” într-o postare dură acum ștearsă pe social media. El a adăugat că s-a săturat de ei „să ținână predici”.

Meghan Markle și Prințul Harry, umiliți de rude

Unchiul lui Kate Middleton a sărit la gâtul prințului Harry și al lui Meghan Markle – spunându-le să „tacă dracului din gură” într-o postare online. Gary Goldsmith i-a numit pe ducele și ducesa de Sussex drept „marionete care doresc atenția” și le-a spus să nu se mai amestece în politica britanică din SUA, unde locuiesc acum.

Goldsmith este fratele mamei lui Kate, Carole Middleton, și se presupune că se autoizolează acasă după ce s-a întors dintr-o vacanță în Ibiza. Perechea, care a renunțat la îndatoririle sale regale la începutul acestui an, a discutat despre Luna Istoriei Negre și Harry a recunoscut că are privilegiul alb.

Interviul televizat de la conacul lor din Los Angeles, păre să-l enerveze pe Gary Goldsmith, care a publicat remarcile oe LinkedIn. El a spus: „Cu atâtea lucruri care se întâmplă în lume, totuși acești doi muppets cer atenție.”

”Vă rog să închideți dracului gura”

„Vă rog să închideți dracului gura! Harry, ne-ai pierdut dragostea și respectul. Meghan, greșești. Acum, vă rog, suntem cam ocupați să salvăm vieți și o economie”, a scris acesta.

Postarea sa a fost ștearsă mai târziu, dar Gary Goldsmith spune că își susține comentariile. Potrivit Daily Mail, el a spus: „Obișnuiam să am mult respect pentru Harry și cariera sa de armată, dar acest nou Harry este cineva pe care nu îl recunosc. Mi se pare total frustrant atunci când încercăm să salvăm vieți, să ne țină predici zilnic cu privire la orice subiect pe care îl consideră important. Au abdicat din Marea Britanie pentru SUA și, evident, nu dau doi bani pe Familia regală. Cu toții ne-am săturat să ne predice. Nu-ți poți vinde sufletul către Netflix pentru 150 de milioane de lire sterline și apoi să-i dictezi Mamei Anglia”.

Palatul Buckingham a fost abordat pentru a face comentarii. Meghan Markle și prințul Harry au subestimat complexitatea Megxitului, potrivit unei surse regale.

Acesta le-a spus autorilor cărții Finding Freedom că ducele și ducesa de Sussex au crezut că vor putea pur și simplu să îl informeze pe prințul Charles cu privire la decizia lor și să aibă parte de o extragere ușoară din familia regală. Aceștia au spus că cuplul regal a crezut cu adevărat că ar putea negocia totul prin e-mail, să anunțe cu doar trei luni înainte și apoi să plece. Curteanul le-a spus autorilor: „Au simplificat prea mult ceea ce cereau”.