Meghan Markle și Prințul Harry, decizie incredibilă. Ce se întâmplă cu ei în aceste momente

Meghan Markle și Prințul Harry, decizie surprinzătoare

Meghan Markle și Prințul Harry continuă să surprindă cu fiecare decizie luată în ultima perioadă! După ce au renunțat la titulaturile lor, cei doi șochează din nou.

Meghan Markle și Prințul Harry, decizie incredibilă

Meghan Markle și Prințul Harry au luat o nouă decizie de viitor. Cei doi au ales să se mute în Statele Unite ale Americii alături de fiul lor Archie. Cu toate că în momentul acesta Canada era mai sigiră decât America, în contextul pandemiei de coronavirus, aceștia au hotărât să fie alături de mama lui Meghan. Din păcate, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 din insula Vancouver, Canada, loc unde stăteau aceștia, este în continuare în creștere.

Amintim că Meghan și Harry au părăsit Regatul Unit după ce au anunțat că vor renunța la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice. Motivele lor de a părăsi Canada sunt de natură profesională, dar și familială. „Această mutare era plănuită de ceva vreme. Canada nu ar fi funcționat din motive diverse, asta au înțeles amândoi, și vor să locuiască în zona Los Angeles-ului. Au o rețea de cunoștințe aici. Aici se află noua lor echipă de agenți, PR și manageri și, desigur, mama ducesei, Doria, locuiește aici”, a declarat o sursă pentru publicația The Sun.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Los Angeles
Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Los Angeles

Prințul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus

„Potrivit sfaturilor medicilor și ale guvernului, Prințul și Ducesa se află în auto-izolare la domiciliu la reședința din Scoția”, a declarat Casa Clarence, miercuri dimineața. „Nu se poate clarifica în ce mod a dobândit Prințul noul coronavirus din cauza numărului mare de angajamente onorate în ultimele sătpămâni”, mai adaugă reprezentanții moștenitorului tronului britanic.

„Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu are virusul. În conformitate cu sfaturile guvernamentale și medicale, Prințul și Ducesa se autoizolează acum în Scoția”, anunță independent.co.uk.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI