Meghan Markle și Prințul Harry au luat o nouă decizie majoră. Vestea total neașteptată venită din SUA

Meghan Markle și Prințul Harry, decizie majoră. Din ce în ce mai mult în atenția publicului

Veste uriașă pentru fanii cuplului britanic! Meghan Markle și Prințul Harry au luat o decizie majoră care-i va aduce mai aproape de publicul larg. Despre ce este vorba și care sunt condițiile în care se va petrece totul?

Meghan Markle și Prințul Harry, decizie majoră. Din ce în ce mai mult în atenția publicului

Veste uriașă pentru cei care credeau că celebrul cuplu britanic va dispărea odată cu exilarea din cadrul Familiei Regale a Marii Britanii! Meghan și Harry revin în atenția publicului larg în cadrul unui reality-show care va fi produs de Netflix.

Pe modelul Kardashian, soții au acceptat să-și trăiască viața în fața camerelor de luat vederi și să le arate tuturor așa cum sunt în realitate. Amintim că anul acesta Kim Kardashian a fost cea care a anunțat dispariția de pe ecrane a show-ului renumit, după zeci de sezoane în care au încântat miliarde de oameni.

Meghan spune că-și dorește ca lumea să o cunoască în sfârșit, dar nu este ascuns nici motivul financiar care se întrevedea deja de o bună vreme, mai cu seamă odată cu părăsirea Familiei Regale. Cei doi au achiziționat un conac în America, iar pentru asta au apelat la un credit bancar. Pentru a împăca și capra și varza, au bătut palma cu cei de la Netflix pentru 112 de milioane de lire sterline pentru noul show care cu siguranță va avea un succes resunător.

Meghan Markle au semnat contractul pentru noul proiect! Cuplul va fi protagonistul unui reality-show marca Netflix
Meghan Markle au semnat contractul pentru noul proiect! Cuplul va fi protagonistul unui reality-show marca Netflix

Ce doresc să scoată în evidență?

O sursă de la The Sun a declarat că Meghan și Harry doresc să le arate fanilor viața lor și ceea ce îi preocupă pentru binele omenirii, chiar dacă fac un compromis. Soții au plecat din Marea Britanie către Statele Unite ale Americii tocmai pentru a scăpa de atenția primită din parte presei, iar acum revin în vizor cu noua decizie. Mai mult decât atât, serialul aduce în prim-plan dorința lor de a „aduce o lumină asupra oamenilor și cauzelor din întreaga lume”.

„Este posibil ca ei să fi avut idei mărețe cu privire la a pune în valoare anumite cauze și sărăcia, însă, evident, Netlix își dorește să îi pună pe ei în valoare”, a declarat sursa The Sun.

Show-ul nu va avea valențe mondene, ci unele rafinate, care să scoată în evidență munca lor din cadrul organizației caritabile. Noul proiect este în discuții finale și urmează să se deruleze pe perioada a trei luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI