Ce a spus Thomas Markle despre fiica lui Meghan Markle. Soția Prințului Harry sigur se va supăra pe el

Ce a spus Thomas Markle despre fiica lui Meghan Markle. Soția Prințului Harry sigur se va supăra pe el
Ce a spus Thomas Markle despre fiica lui Meghan Markle. Sotia Printului Harry sigur se va supara pe el

O nouă lovitură pentru Meghan Markle din partea tatălui ei, Thomas. Ultima declarație a lui Thomas Markle o vizează pe fiica Prințului Harry.

Thomas Markle, noi declarații controversate

Recent, Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a făcut o dezvăluire neașteptată despre nepoata sa. Bărbatul a făcut referire la numele lui Lilibet.

Potrivit ultimelor sale declarații în presă, Markle senior refuză să-i spună tot numele lui Lilibet, deoarece este „inutil”.

Thomas Markle a precizat că nu intenționează să o strige pe nepoata lui Lilibet, care a fost numită după regină, pentru că nu este „necesar”. În schimb, o va numi pur și simplu „Lili”.

Tatăl lui Meghan Markle, care locuiește în California, SUA, a luat decizia ca Lilibet Diana, fiica ducilor de Sussex, să fie alintată simplu Lili. Bătrânul spune că alintul ales de el este perfect.

Tatăl lui Meghan nu și-a cunoscut nepoții

Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan, în vârstă de 40 de ani, s-au mutat în SUA în martie anul trecut, după ce au renunțat la viața regală din Marea Britanie. La scurt timp, în luna iunie, a venit pe lume Lilibet „Lili” Diana, prima fetiță a cuplului. Cei doi mai au un băiețel, Archie, care acum are doi anișori. Copiii nu și-au întâlnit niciodată bunicul din partea mamei, din cauza tensiunilor dintre Meghan și tatăl acesteia, Thomas Markle.

Într-un interviu acordat recent pentru GB News, Markle senior a dezvăluit că i-ar plăcea să-și vadă nepoții, Archie și Lilibet Diana. Tot în cadrul aceluiași interviu, bărbatul a mai spus că refuză să o strige pe nepoata sa după prenumele întreg, ci preferă să o alinte Lili.

„O alint Lili. Doar simplu Lili. Cred că este un nume grozav. Perfect pentru ea. Mi-ar plăcea să o văd și să o țin în brațe. La fel și pe Archie.”, a declarat Thomas Markle, potrivit Daily Star.

p:nth-of-type(2)","sizes":[[8,8]],"hideOnSensitiveArticle":true,"relativePos":"after","additionalClass":"in-article","name":"div-gpt-ad-vip-slot","type":"VIP","bidders":{"ozone":"1420432300"}}" data-gpt-placeholder="" data-response-start="1453.6000000238419" data-type="gpt" data-requested="3085.7000000476837" data-google-query-id="CJ_9p5StrvICFUmMdwodGtAOzA" data-timer-slot-rendered="4442.5" data-rendered-width="8" data-rendered-height="8" data-response-end="6090.100000023842">
„O numesc Lili. Doar simplă Lili. Cred că este un nume grozav. Lili este un nume perfect pentru eaMi-ar plăcea să o văd. Mi-ar plăcea cu drag să o văd și să o țin.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI