Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Ce gest au făcut Regina Elisabeta și Kate Middleton pentru ea

Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Ce gest au făcut Regina Elisabeta și Kate Middleton pentru ea
Meghan Markle a implinit 40 de ani. Ce gest au facut Regina Elisabeta si Kate Middleton pentru ea

Meghan Markle a schimbat prefixul. Miercuri, 4 august, ducesa de Sussex a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Ce gest au făcut Regina Elisabeta și Kate Middleton pentru ea. Toată lumea se aștepta ca situația să fie alta în Familia Regală Britanică.

Într-o zi atât de specială pentru ducesa Meghan Markle, care astăzi a împlinit 40 de ani, au curs mesaje de felicitare din partea apropiaților. Însă, printre atâtea urări, un mesaj surpriză a surprins pe toată lumea. Meghan, soția Prințului Harry, a fost felicitată de Ducele și Ducesa de Cambridge, William și Kate Middleton, dar și de Regina Elisabeta. Să fie acesta un semn că relația dintre ei s-a îmbunătățit?

Regina Elisabeta, mesaj surprinzător pentru Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a s-a alăturat Prințului William și lui Kate Middleton, pentru a o felicita pe Meghan, cu ocazia împlinirii a 40 de ani. Personalitățile regale i-au urat ducesei de Sussex un sincer „La mulți ani”, un gest cu totul neașteptat, având în vedere tensiunile existente între Casa Regală Britanică și Harry-Meghan.

Monarhul britanic a transmis mesajul prin intermediul rețelelor de socializare.

„Îi urăm ducesei de Sussex astăzi la mulți ani!”, a scris Familia Regală pe contul oficial de Instagram.

Totodată, Regina Elisabeta a II-a a împărtășit trei fotografii cu Meghan Markle, inclusiv una în care apar împreună în timpul vizitei lor la Chester, în 2018.

Ce au postat Prințul William și Kate Middleton

Fratele Prințului Harry, William, și soția acestuia, Kate, și-au surprins cumnata cu un mesaj public special, la ceas de aniversare. Cei doi au publicat o fotografie din turneul regal al lui Meghan în Africa de Sud, alături de o urare emoționantă.

„Îi dorim dusesei de Sussex multă fericire cu ocazia aniversării sale de 40 de ani!”, au scris ducii de Cambridge în social media.

Nu este clar unde își va petrece ziua de naștere Meghan Markle, dar cu siguranță va avea aproape familia, pe soțul ei, prințul Harry, și pe copiii lor, Archie (doi anișori) și Lilibet Diana (două luni).

Unele zvonuri spun că ducii de Sussex ar putea pregăti o reuniune discretă cu cei mai buni prieteni sau că Harry i-ar fi pregătit frumoasei lui soții o escapadă romantică.

Harry și Meghan Markle se află încă în concediul pentru creșterea fetiței lor, născută în luna iunie. Lili a primit prenumele de alint al străbunicii sale, regina Elisabeta a II-a, iar al doilea prenume este un omagiu adus bunicii sale, prințesa Diana.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI