Meghan Markle n-a mai suportat: ”Zburau cu elicoperul deasupra casei la 5.30 dimineața”

Meghan Markle n-a mai suportat: ”Zburau cu elicoperul deasupra casei la 5.30 dimineața”
Meghan Markle ia atitudine!

Meghan Markle nu a mai suportat și a pus piciorul în prag. Ce a deranjat-o pe soția Prințului Harry? Atitudinea sa tăioasă le va da mari bătăi de cap unor oameni.

Meghan Markle a luat atitudine. ”Zburau cu elicoperul deasupra casei la 5.30 dimineața”

Prințul Harry și Meghan Markle s-au depărtat de Casa Regală a Marii Britanii, dar chiar și cu titlurile lipsă cei doi sunt ținta jurnaliștilor. Viața și deciziile lor atât de departe de ceea ce a avut până acum celebra familie a adus curiozitatea tuturor. Cunoscutul cuplu a ajuns să fie de-a dreptul vânat de jurnaliști. Recent, Meghan și Harry au dat în judecată paparazzi anonimi care foloseasu drone și elicoptere pentru a-i fotografia în casă. Totul s-a întâmplat după ce câteva fotografii cu fiul lor a fost scoase la vânzare. Deși pasul cel mare și părăsirea familiei britanice a fost făcut tocmai și pentru o mai mare intimitate, aceștia nu au scăpat de tabloide și de curiozitatea exacerbată a oamenilor nici după ce s-au mutat în California.

Cuplul reclamă că „o serie de invadări ale intimităţii unui copil în vârstă de 14 luni în casa lui”, susținând că s-au făcut toate demersurile pentru un proces din dorința de a-și apăra copilul, arată documentele depuse în cursul zilei de joi, 23 iulie, la Curtea Superioară din California. Conform actelor depuse în proces, ziarul britanic Daily Mail a publicat adresa la care locuiau soții, iar paparazzi și-au făcut apariția. Ei cer Curții să ordone paparazzilor să predea imaginile, dar și daune compensatorii și punitive. „Fotografiile în discuţie nu reprezintă ştiri. Nu sunt de interes public. Reprezintă hărţuire”, a mai spus Kump, citat BBC.

Meghan Markle și Prințul Harry dau în judecată mai mulți paparazzi după ce au fost
Meghan Markle și Prințul Harry dau în judecată mai mulți paparazzi după ce au fost „hărțuiți”

„Nimic nu poate încălca acest drept”

„Fiecărui cetățean din California îi este garantată prin lege intimitatea în propria locuință. Nimic nu poate încălca acest drept. Ducii de Sussex îi vor da în judecată pe paparazzi pentru a proteja intimitatea fiului lor, în propria lor locuință, fără a se teme de intruziunea fotografilor deghizați care vor să facă profit pe căi ilegale”
Avocatul cuplului regal

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI