Ce sex are al doilea copil al lui Meghan Markle cu Prințul Harry. ”Ce putem cere mai mult?”

Ce sex are al doilea copil al lui Meghan Markle cu Prințul Harry. ”Ce putem cere mai mult?”
Meghan și Prințul Harry au dezvăluit ce sex are al doilea copil

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru a doua oară. O fotografie postată de un prieten de-al Ducesei de Sussex a scos totul la iveală. La scurt timp, informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al foștilor membri ai Casei Regale Britanice. Cuplul a dezvăluit duminică, într-un interviu difuzat de CBS, ce sex are bebelușul.

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit ce sex are al doilea copil

Anunțul potrivit căruia Meghan Markle va fi din nou mamă a fost făcut de un prieten apropiat al cuplului. Acesta a postat pe un cont de socializare o fotografie alb-negru cu cei doi soți. Actrița stă întinsă pe piciorul lui Harry în timp ce își ține mâna pe burtă, într-un gest matern.

„Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la această poveste de dragoste. Draga mea prietenă, sunt onorat să te surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, a scris Misan Harriman pe Twitter.

Purtătorul de cuvânt al ducilor a confirmat ulterior informația. Și de la Palatul Buckingham a venit un comunicat prin care familia regală a Marii Britanii își exprimă entuziasmul.

„Putem confirma faptul că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte fericiți că vor avea al doilea copil”, transmitea acesta.

Sarcina vine la câteva luni după ce Meghan a suferit un avort spontan, în iulie 2020. Ea a povestit despre momentele de cumpănă prin care a trecut alături de soțul ei, într-un articol publicat de The New York Times.

„A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe femei, însă povestită de puține. În timp ce-l strângeam la piept pe primul meu copil, știam că îl pierd pe al doilea”, declara Meghan.

Ducele e în extaz în urma aflării veștii 

Duminică, într-un interviu difuzat de canalul american CBS, soții au devoalat că așteaptă o fetiță. „Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, a spus bucuros Harry.

Meghan și Harry sunt deja părinții unui băiețel, Archie, născut în 2019. Câteva luni mai târziu, aceștia s-au mutat în California de sud, pentru a trăi o viață independentă, departe de ochii presei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI