Meghan Markle și Angelina Jolie, plan secret. Ce intenționează ducii de Sussex

Meghan Markle și Angelina Jolie, plan secret. Ce intenționează ducii de Sussex
Care este planul secret al lui Meghan Markle cu frumoasa actriță Angelina Jolie

După ce Casa Regală și-a pierdut prințul, iar ducii de Sussex s-au mutat, împreună cu fiul lor Archie, în Canada, părerile au fost împărțite iar o parte dintre fani s-a arătat încântată de decizie, în timp ce alții i-au condamnat că renunță la angajamentele oficiale în calitate de membri ai familiei regale.

Ce intenționează ducii de Sussex

Un lucru bine știut, este faptul că majoritatea caselor regale fac acte de caritate, cu ajutorul unor fundații. Cu toate că au renunțat la atribuțiile regale, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle nu vor să înceteze în a face fapte bune, motiv pentru care au făcut cunoscute detalii despre noua lor organizaţie non-profit.

Aceștia au susținut că au planuri mari în ceea ce privește organizația, care își propune „să facă ceva semnificativ, să facă ceva care contează“, dar, momentan, singurul impediment îl reprezintă pandemia de coronavirus, din cauza căreia proiectul nu a putut fi încă lansat.

Fundația caritabilă se va numi „Archewell“, ca un tribut adus băiețelului lor Archie Mountbatten-Windsor, care a împlinit recent 11 luni.

„Obiectivul nostru este să susţinem eforturile de combatere a COVID-19, dar, având în vedere aceste informaţii care au ieşit la iveală (numele noului proiect n.r.), ne simţim obligaţi să împărtăşim cum a luat naşteree“, au spus Harry și Meghan pentru publicaţia The Telegraph.

Meghan Markle și Angelina Jolie, plan secret

Un alt lucru care a ajuns la urechile publicului este faptul că, odată cu lansarea fundaţiei Archewell, Meghan, fosta actriţă din Suits, a văzut o oportunitate în a se asocia cu câteva nume sonore. Potrivit presei austriece, fosta ducesă ar fi ales-o pe Angelina Jolie drept întrumătoare în a-și materializa visele legate de Hollywood.

Cuvântul „Arche“ (sursă de acțiune, în greacă) a inspirat cuplul să aleagă atât numele fundaţiei, cât şi pe cel al copilului
Cuvântul „Arche“ (sursă de acțiune, în greacă) a inspirat cuplul să aleagă atât numele fundaţiei, cât şi pe cel al copilului

Frumoasa actriță de 44 de ani desfășoară la rândul ei multe multe activităţi umanitare, iar Meghan o urmărește de ani buni.

„Este un secret, dar Meghan a visat mereu să fie ca Ange, la fel cum a fost atât de îndrăgostită de prinţesa Diana. Meghan are un deosebit respect pentru Ange şi tot ceea ce a obţinut aceasta atât la nivel personal, cât şi profesional“, a declarat o sursă pentru publicaţia New Idea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI