Cum arată casa în care ar putea locui Meghan Markle și Prințul Harry. Merg pe urmele Prințesei Diana FOTO

Cum arată locuința în care s-ar putea muta Meghan Markle și Prințul Harry?

Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta într-o nouă locuință! Ducii de Suusex se pregătesc de noi experiențe departe și de Mare Britanie, dar și de Canada, unde majoritatea credeau că se vor stabili. Cum arată casa în care ar putea locui cei doi?

Cum arată casa în care ar putea locui Meghan și Prințul Harry?

Meghan Markle și Prințul Harry s-au liniștit, dorința de a ieși din casa Regală a Marii Britanii s-a îndeplinit, iar acum pare că se bucură ca niciodată de timp liber și de călătorii. În timpul în care aveau drepturi depline la palat, cei doi erau în vizorul gurilor rele, mereu țintele cuvintelor nu prea plăcute la adresa lor. Azi, criticii se pare că se văd nevoiți să accepte că cele mai cool personaje regale au părăsit pentru totdeauna scena. Ducii de Sussex au luat-o încă o dată de la capăt. După ce toată lumea credea că se vor stabili în Canada, aceștia și-au făcut bagajele și au început o nouă viață în Los Angeles.

Casa în care ar putea locui Meghan Markle și Prințul Harry
Casa în care ar putea locui Meghan Markle și Prințul Harry

Încă de când au părăsit pentru totdeauna titulaturile avute, au menționat printr-un comunicat care va fi linia pe care o vor urma de acum încolo. „Încă de la prima noastră conversaţie, Harry şi Meghan şi-au exprimat angajamentul în a îmbunătăţi vieţile celor din jur şi-n a avea un impact pozitiv asupra societăţii”, a spus Catherine St-Laurent, purtătoare de cuvânt. Bucuria fanilor cuplului este că Meghan și Harry ar putea să trăiască visul Prințesei Diana, care mereu și-a dorit să locuiască într-o zona din Malibu. Aceștia intenționează să închirieze sau să cumpere o casă în valoare de 20 de milioane de dolari.

Locuința care ar putea fi a ducilor de Sussex
Locuința care ar putea fi a ducilor de Sussex

Ducii sunt încă aspru criticați

„Sunt sigur că Regina nu se simte bine. Nepoţii ei sunt în război. Cât despre Meghan Markle, ea mi se pare că se simte extraordinar. A primit tot ce şi-a dorit. Se întoarce la Hollywood. Dar Regina, ea este ok? Pare că a avut un an teribil, lucru care a fost ajutat şi de acest comportament egoist al soţiei nepotului ei”,
Piers Morgan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI