‘Meghan Markle, o obsesie nesănătoasă pentru familia regală’. Ce a făcut încă din adolescență

‘Meghan Markle, o obsesie nesănătoasă pentru familia regală’. Ce a făcut încă din adolescență
Meghan Markle, interesată de Familia Regală din adolescență? Dezvăluiri scandaloase

O nouă dezvăluire o să zguduie pentru totdeauna Familia Regală! Controversele îi urmăresc pe Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, dar puțini știu că actrița ar fi fost interesată de rudele partenerului încă din adolescență.

Meghan Markle, interesată de familia soțului încă din copilărie? Ce detalii au ieșit la iveală

Samantha Markle, sora de tată a Ducesei de Sussex, a ieșit la atac! Chiar dacă Meghan Markle a dezvăluit în interviul cu Oprah Winfrey că nu știa nimic despre Familia Regală înainte de a-l cunoaște pe cel ce i-a devenit soț, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa.

Ruda fostei actrițe a dezvăluit pentru presa britanică că Meghan Markle ar fi avut o obsesie pentru rudele Prințului chiar din adolescență. Se pare că soția Prințului Harry ar fi ținut fotografii cu Prințesa Diana, ba chiar ar fi copiat gesturile și ținutele ei.

„Multe tinere fete au avut fantezii cu viaţa de prinţesă în vremea în care trăia Diana, aşa că n-am dat prea multă atenţie acestui lucru, la început.

Însă, mult mai târziu, am văzut fotografii cu Prinţesa Diana şi pe sora mea copiindu-i gesturile şi chiar şi ţinutele.

Sunt numeroase dovezi care să susţină faptul că le-a studiat vieţilor celor din Familia Regală.”, a declarat Samantha pentru GB News.

Meghan Markle, atacată dur de propria soră! Ce a putut să spună despre Ducesă

De asemenea, sora Ducesei nu s-a oprit aici. Aceasta a susținut că fosta actriță ar fi știut exact unde își dorește să ajungă încă din copilărie, ba chiar că a fost interesată de partenerul său pentru că se trăgea dintr-o familie extrem de cunoscută.

„Le spun întotdeauna prietenilor mei bărbaţi că, dacă vor să vadă din ce este făcută o femeie şi care este motivul pentru care iese cu ei, să o ia la plimbare într-o maşină veche şi să vadă dacă mai iese şi a doua oară cu ei.

Cu siguranţă că a fost interesată de Prinţul Harry datorită originii sale.”, a adăugat Samantha Markle.

Meghan Markle avea o altă relație când a început să se întâlnească cu Prințul Harry?

Nu este prima oară când Ducesa de Sussex este atacată de rudele sale. În trecut, Samantha Markle făcea anumite dezvăluiri scandaloase prin intermediul unei cărți. Aceasta susținea că Meghan Markle ar mai fi avut o relație în timp ce se întâlnea cu Prințul Harry.

„Dacă Meghan şi Harry se întâlneau de şase luni, înseamnă că se vedeau în acelaşi timp în care ea avea o relaţie cu Cory, cu care părea să se potrivească bine.

Îmi imaginez că bucătarul Cory a fost devastat de faptul că a fost abandonat pentru un prinţ sau se întâlnea cu amândoi simultan?

Sunt sigură că a fost inconfortabil pentru oricare dintre ei”, a spus Samantha prin intermediul cărții sale.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI