Meghan Markle nu are scrupule? Acuzații grave la adresa ei, cum și-a pus avocatul să o scape de probleme

Meghan Markle nu are scrupule? Acuzații grave la adresa ei, cum și-a pus avocatul să o scape de probleme
Meghan Markle și-a pus avocatul să o scape de probleme. Detalii

Luni, ducele și ducesa de Sussex au anunțat că au făcut un ghid de 20 de puncte pentru a da mai multă putere femeile. Timpul să coincidă cu Ziua Internațională a Femeii de săptămâna viitoare a picurat peste decizia acestora. „Să dezlănțuim o serie de acte reale de compasiune pentru femeile din viața ta!”, au implorat pe site-ul fundației lor. În acest timp, echipa cuplului se ocupă de ”cazul angajatelor”.

Acuzații grave la adresa lui Meghan Markle

Cele ”20 de puncte” includeau un îndemn sexist prin care spun tuturor să „comandăm de la un restaurant condus de femei”, dar și o direcție anume, adică „sprijiniți spațiile sigure pentru femei”. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele cuplului care nu încetează pe nicio cale să spună lumii cât de îngrijorat este cu privire la această problemă, dar și plin de compasiune și cât de mult vrea să „facă femeia mai puternică”.

Fără îndoială, vom auzi mai multe în timpul mult așteptatului interviu de două ore cu Oprah Winfrey. Așa cum vom auzi mai multe și despre cum au fost alungați din Marea Britanie și Familia Regală de oamenii din presă și din palat. Sau despre cum Meghan a fost redusă la tăcere prin protocolul regal restrictiv

„A fost din nou presa britanică mincinoasă?”

Într-o serie de dezvăluiri de bombă din ziarul britanic Times, Meghan este acuzată că a fost un patron intimidant față de personalul ei de la Palatul Kensington. Se spune că două tinere, în funcția de asistent personal, au fost agresate la locul de muncă, iar un al treilea membru în vârstă al personalului ar fi fost, de asemenea, maltratat. Acuzațiile se află într-o plângere formală.

Meghan a ieșit la luptă, instruindu-și echipa juridică să spună că totul a fost „o campanie calculată dăunătoare, bazată pe dezinformare”. Aceasta a insistat că ea a fost în realitate victima. Ducesa a spus purtătorului de cuvânt al acesteia că a fost întristată de acest ultim atac asupra persoanei ei, în special în calitate de om care a fost ținta agresiunii și care se angajează să îi apere pe cei în nevoie.

„Deci, de unde au venit? A fost din nou presa britanică mincinoasă?”

„Ei bine, nu”, este o parte din dialogul cu Winfrey.

E-mail-ul buclucaș 

Acuzațiile se aflau într-un e-mail scris de secretarul cuplului, Jason Knauf. În el este notat: „Sunt foarte îngrijorat de faptul că ducesa a reușit să hărțuiască două AP din gospodărie în ultimul an. Tratamentul X * a fost total inacceptabil. Ducesa pare intenționată să aibă întotdeauna pe cineva în vizor. Ea îl agresează pe Y și caută să-i submineze încrederea. Am avut înregistrate după rapoarte de la oameni care au asistat la un comportament inacceptabil față de Y”.

Knauf a trimis e-mailul către Simon Case, pe atunci secretarul privat al prințului William și acum secretarul cabinetului guvernului britanic, după conversații cu Samantha Carruthers, șefa Resurse Umane de la Palat. Case l-a trimis apoi lui Carruthers, conform dailymail.co.uk. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI