Detaliul emoționant observat de fani la Meghan Markle. Prințul Harry este mândru de ea VIDEO

Detaliul emoționant observat de fani la Meghan Markle. Prințul Harry este mândru de ea VIDEO
Detaliul emotionant observat de fani la Meghan Markle

Au fost exilați de familia regală britanică, dar măcar se au unul pe celălalt. Prințul Harry și Meghan Markle sunt foarte fericiți în viața lor din Statele Unite ale Americii, acolo unde trăiesc alături de micuțul Archie și bebelușul care crește în burtica ducesei de Sussex. Care este detaliul emoționant observat de fani la Meghan Markle, de care soțul ei este foarte mândru.

Gestul emoționant făcut de Meghan Markle în onoarea prințesei Diana

Interviul pe care prințul Harry și Meghan Markle i l-au acordat celebrei prezentatoare TV Oprah Winfrey a stârnit valuri de reacții printre membrii familiei regale britanice dar și în rândul internauților. Când s-a destăinuit lui Oprah Winfrey, Prințul Harry și-a comparat despărțirea „incredibil de dură” de familia regală cu experiența mamei sale, prințesa Diana, în primele clipuri din interviul ducilor de Sussex cu celebra moderatoare TV din S.U.A.

Meghan Markle a arătat superb, purtând o rochie superbă Armani din catifea, lungă și vaporoasă, cu o floare de lotus brodată pe umăr, simbol al renașterii. Ducesa de Sussex poartă pantofi din piele Aquazurro, un colier cu acvamarin semnat de Pippa Small și cercei Birks cu topaz bleu. Ceea ce a atras atenția privitorilor este o brățară Cartier cu diamante care a aparținut prințesei Diana, mama prințului Harry.

Aceasta nu este prima dată când Meghan Markle poartă bijuterii care i-au aparținut lui Lady Di, lucru care-l bucură nespus pe ducele de Sussex, fiul regretatei prințese. Încă de la începutul relației celor doi, soția prințului Harry a fost văzută destul de des accesorizată cu inele, cercei sau brățări care i-au aparținut prințesei Diana, pe care le poartă ca un omagiu adus mamei partenerului său de viață.

Prințul Harry, declarații emoționante despre mama lui Diana în interviul cu Oprah

Prințul Harry, vizibil emoționat, spus că „nu-și poate imagina cum trebuie să fi fost” ca mama sa, Lady Diana, să treacă printr-o experiență similară, într-unul din cele două videoclipuri lansate din program. Discuția este primul interviu pe care cuplul l-a dat împreună de când au renunțat ca membri ai familiei regale anul trecut.

„Cea mai mare grijă a mea a fost că istoria s-ar putea repeta. În ceea ce mă privește, mă simt cu adevărat ușurat și fericit să stau aici și să vorbesc cu tine având-o alături pe soția mea. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (n.r. – Lady Diana) să treacă prin toate acestea singură, atâția ani, pentru că a fost incredibil de greu pentru noi, dar măcar ne-am avut unul pe celălalt”, i-a mărturisit prințul Harry celebrei Oprah Winfrey.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI