Lovitură pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Anunțul trist în presa din Anglia

Lovitură pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Anunțul trist în presa din Anglia
Lovitură pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Anunțul trist în presa din Anglia

Viața foștilor Ducii de Sussex a ajuns să nu mai cântărească atât de greu în rândul celor care, odinioară, erau interesați chiar și de cele mai mici detalii. S-ar putea spune chiar că Prințul Harry și Meghan Markle „au ajuns la reduceri“. De ce, aflați în paragrafele următoare.

Lovitură pentru Meghan și Prințul Harry

Aceasta este concluzia tristă la care s-a ajuns după ultima decizie de marketing luată cu privire la cartea „Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Family“.

Volumul, care va fi scos la vânzare începând cu luna viitoare, va avea un preț mai mic decât cel stabilit inițial. Să fie oare acesta un semn că notorietatea cuplului este în scădere?

Cartea tratează subiectul ieșirii celor doi din Familia Regală Britanică. O altă lectură ce va ajuge în mâinile oamenilor își propune să conteste imaginea de divă pe care o are Meghan, dar pare-se că niciunul dintre cele două subiecte nu mai este de interes.

A scăzut prețul volumului dedicat lor

Viitoare biografie, ce va putea fi găsită pe Amazon, a scăzut de la 20 la 13,60 lire sterline, potrivit informațiilor din presa din Anglia.

Omid Scobie şi Carolyn Durand, cei doi autori ai volumului, au anunțat că au mers „dincolo de titluri pentru a dezvălui detalii necunoscute despre viața lui Harry și Meghan împreună, risipind numeroasele zvonuri și concepții greșite“ formate, de-a lungul timpului, despre cuplu.

„Cu un acces unic și scris cu participarea celor mai apropiați de cuplu, Finding Freedom este un portret cinstit, apropiat și dezarmant al unui cuplu încrezător, influent și avansat, care nu se teme de ruperea tradiției şi este hotărât să-şi creeze o nouă cale departe de lumina reflectoarelor“, au spus autorii.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Scobie și Durand au mai transmis următoarele: „Misiunea noastră a fost motivată de dorința de a spune o versiune exactă a călătoriei lor și, în sfârșit, să prezinte adevărul poveștilor greșite care au devenit evanghelii doar datorită cantității în care au fost repetate“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI