Meghan Markle, în conflict cu regina Angliei. ”Forțează nota și nu va fi tolerată!”

Meghan Markle, în conflict cu regina Angliei. ”Forțează nota și nu va fi tolerată!”
Conflic în familia regală! Ce se întâmplă între Meghan Markle și Regina Marii Britanii?

Meghan Markle încă nu este văzută bine de majoritatea celor din casa regală. Nimic nou aici, însă acum s-au născut tot mai multe zvonuri cum că Regina Elisabeta a ajuns la capătul răbdării. Care este cauza?

Regina Elisabeta nu mai tolerează comportamentul lui Meghan Markle

Meghan Markle încearcă din răsputeri să le impună tuturor celor din jurul ei cum să-și trăiască viața, lucru care cu siguranță se va întâmpla și când micul urmaș al ducilor de Sussex va crește, conform Daily Express. Se pare că aceste lucruri au ajuns la urechile Reginei Marii Britanii care nu este deloc de acord cu planurile de viitor ale lui Meghan. Sursa citată notează faptul că fiul lui Meghan ar urma să fie vegetarian, lucru pe care monerhia britanică nu-l va accepta niciodată.

Meghan forţează nota, iar Regina Elisabeta nu va tolera acest lucru. Ducesa vrea ca fiul ei să aibă o dietă severă, însă nimeni nu ştie cum va reuşi ea să-i impună lui Archie acest lucru“, au scris jurnaliștii britanici, care au adus în prim-plan și o declarație de pe vremea când ducesa era actriță la Hollywood, vreme când aceasta milita pentru aceeași alimentație. „Atunci când filmez, sunt conştientă de tot ceea ce mănânc. Încerc să rămân vegetariană cea mai mare parte a săptămânii, pentru a avea mai multă flexibilitate, fiindcă în weekend mai scap în mâncăruri interzise“.

Regina Elisabeta nu mai tolerează neascultarea continuă a lui Meghan Markle
Regina Elisabeta nu mai tolerează neascultarea continuă a lui Meghan Markle

Tensiuni continue între Regina Marii Britanii și Markle

Un nou conflict dintre cele două a luat naștere la doar o lună după ce primul copil al ducilor a venit pe lume. Conform The Sun, suverana nu ar fi fost de acord nici atunci ca Archie să devină vegan. „Să adopți o dietă vegană pentru un bebeluș nu este un lucru care să fie tolerat de regină”, a afirmat sursa respectivă pentru revista Womans Day.

Lia Gawtorne, atletă, a susținut că este de acord ca oamenii să îmbrățișeze această alimentație. „Este minunat să auzi că Meghan și Harry vor ca bebelușul lor să aibă o dietă vegană. Este un mesaj prin care s-ar atrage atenția ca britanicii să nu mai consume carne în modul în care o fac acum. Păcat dacă regina nu va fi mulțumită cu această decizie”, a declarat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI