Meghan Markle, în centrul unui nou scandal. Ce act de cruzime ar face la adresa Reginei Elisabeta

Meghan Markle, în centrul unui nou scandal. Ce act de cruzime ar face la adresa Reginei Elisabeta
„Cred că Harry a abandonat-o pe regină”

Meghan Markle și Prințul Harry s-ar putea să intre iar în conflict cu tatăl acesteia, Thomas Markel. Recent tatăl lui Meghan a făcut câteva afirmații dure la adresa cuplului. Thomas Markle i-a acuzat pe Meghan și Harry că sunt  cruzi  pentru că nu i-au prezentat reginei pe micuța Lilibet.

Meghan Markle și Prințul Harry un nou conflict cu Thomas Markle

Thomas Markle le-a reproșat fiicei sale Meghan și soțului ei, prințul Harry, că nu au mers la Jubileul de Platină al reginei. În timpul unei conversații cu Dan Wootton la GB News, Markle și-a împărtășit gândurile sale  despre cuplul regal și și-a exprimat dezamăgirea  pentru că nu i-au făcut cunoștință lui Lilibet cu străbunica ei, regina Elisabeta.

La întrebrea pusă de moderator „Îți vine să crezi că Harry îi va refuza Reginei ocazia de a o cunoaște pe Lilibet, nepoata ta, pe care a numit-o după Regină?”, Thomas Markle a răspuns sec:

„Cred că este cel mai crud și răutăcios lucru pe care îl poate face și nu am niciun fel de respect pentru acest om. Să nu meargă să-și onoreze bunicul.

Apoi să nu meargă la Jubileu, să refuze copiii reginei, este de neiertat Iar plângerea legată de securitate este o nebunie, avem tone de securitate în jurul lor, inventează scuze.”, a răspuns Thomas Markle.

La începutul acestui an, Thomas Markle l-a acuzat pe Harry că vrea doar să facă bani, după ce și-a abandonat familia pentru o viață în care tot ce face este să se plimbe cu bicicleta prin Los Angeles.

Tatăl înstrăinat al ducesei de Sussex a vorbit cu Good Morning Britain din casa sa din Mexic. Thomas Markle, care și-a criticat deschis fiica și pe prințul Harry încă dinainte de nunta regală, a țintit din nou cuplul în timp ce pleda pentru o reuniune.

„Cred că Harry a abandonat-o pe regină”

El a declarat gazdelor Richard Madeley și Susanna Reid că noua viață a lui Harry în Montecito, în California, nu are sens. Apoi l-a acuzat pe prinț că este motivat financiar, arătând spre viitoarele memorii ale lui Harry, care urmează să apară anul viitor.

Cred că Harry a abandonat-o pe regină și familia regală, poporul britanic și armata, i-a abandonat pe toți. Tot ce face acum este să se plimbe cu bicicleta prin cartierul în care locuiește. Nici eu nu știu dacă este o viață prea bună pentru el, nu are sens.

Banii nu sunt totul, iar cartea pe care o scrie nu ar trebui să se numească Finding Freedom, ci Finding Money, pentru că asta este tot ce pare să le pese acum. Harry iese cu o carte și asta nu poate fi altceva decât crudă și să o insulte pe bunica lui, pe regină, este o idee ridicolă și este doar ceva pentru bani, tot ceea ce fac ei este pentru bani.”,  a declarat Markle pentru GMB.

Se speculase că Harry nu va fi prezent, după ce prințul a început o bătălie la Înalta Curte cu privire la măsurile de securitate finanțate de contribuabili în Marea Britanie. Ducele a lansat procedurile legale după ce a afirmat că nu se  simte în siguranță în Marea Britanie fără protecția ofițerilor Scotland Yard, care, în opinia sa, oferă o protecție superioară gărzilor de corp angajate în mod privat, conform Daily Mail.