Regina Elisabeta are un plan noul pentru Prințul Harry. Ce vrea să facă

Regina Elisabeta are un plan noul pentru Prințul Harry. Ce vrea să facă
Cum vrea Regina Elisabeta să-l apropie pe Prințul Harry?

Regian Elisabeta și-a făcut un nou plan pentru nepotul cel mic din partea Prințului Charles. Cum vrea aceasta să îl apropie pe Harry? O legătură importante este chiar fetița ducilor de Sussex. Un expert regal susține că suverana face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple. Ce spun specialiștii că se va întâmpla chiar în viitorul foarte apropiat? Fanii familei regale au rămas surprinși.

Regina Elisabeta are un plan nou: cum vrea să îl apropie pe Prințul Harry?

Mulți dintre britanici au rămas profund răniți după ce ducii de Sussex au decis să-și părăsească titlul, iar mai apoi să se îndepărteze de familie. Desigur că cei dragi ai soților sunt oamenii care suferă cel mai mult, mai cu seamă că de atunci în familia lor și-au făcut apariția moștenitorii Prințului Harry.

Regina este desigur singura a cărei părere este luată în calcul. Suverana are o dorință uriașă: să își vadă măcar o dată strănepoata, cea care îi poartă porecla din copilărie. „Îşi doreşte să o vadă pe Lilibet „Lili” Diana în persoană”, susţine un expert regal.

Cel din urmă mai subliniază că ea face tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple în viitorul foarte apropiat. Fiica lui Harry și a lui Meghan s-a născut în iunie 2021 la un spital din Santa Barbara.

„Am auzit de la oamenii pe care îi cunosc din familia regală că şi-ar dori cu disperare”

Nimeni din familie nu a întâlnit-o până acum. Expertul Brian Hoey a mai spus că femeia în vârstă de 95 de ani este dornică să îl cunoască și pe cel de-al 11-lea strănepot. Întrebat dacă este de părere că întâlnirea cea mare va urma în curând, el a spus:

„Am auzit de la oamenii pe care îi cunosc din familia regală că şi-ar dori cu disperare să vadă copilul”, conform express.co.uk. „Cred că i-ar plăcea, mă întreb dacă acest lucru se va întâmpla, mi-ar plăcea să cred că da”.

Specialistul are convingerea că cele două se vor vedea pentru prima oară în curând, moment care va avea un impact puternic și asupra publicului. De asemenea, Hoey a mai mărturisit că Regina ar putea remedia ruptura chiar la reuniunea în cauză: „Da, ar fi ceva”.

Referitor la tensiunile dintre Sussex și Familia Regală a Marii Britanii, el a mai declarat: „Oricum, poate lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât credem noi din exterior. Sunt absolut sigur că regina nu are niciun sentiment de dezaprobare faţă de Harry şi Meghan, deloc. Cu siguranţă i-ar primi înapoi dacă ar veni”.

Urmăriți Playtech.ro și pe