Meghan Markle, implicată într-un nou scandal uriaş. Ce a făcut soţia prinţului Harry în timp ce le citea poveşti copiilor

Meghan Markle, ducesa de Sussex și soția Prințului Harry, este implicată într-un nou scandal. Celebritatea regală a făcut un gest nu tocmai pe placul internauților, care au taxat-o rapid.

Meghan Markle este implicată într-un nou scnadal uriaș

Soția Prințului Harry nu se bucură de foarte multe aprecieri, în această perioadă, din cauza unui decizii proaste pe care a luat-o recent. Ducesa de Sussex și-a pus cârcotașii în cap, și așa revoltați pe aceasta din cauză că l-ar fi îndepărtat pe fratele lui William de Casa regală Britanică.

Ducesa de Sussex este aspru criticată

Meghan Markle își face reclamă propriei cărți pentru copii, purtând bijuterii de peste 400.000 de dolari. Decizia ducesei de a purta accesorii scumpe nu a fost tolerată de internauți, care i-au adus critici dure. Cartea pentru copii “The Banch” trebuia să fie în centrul atenției, însă, iată, că Markle nu a fost atentă în momentul în care și-a ales bijuteriile prețioase.

Cum a apărut soția Prințului Harry pe internet

Ducesa de Sussex a apărut pe contul de Youtube “Brightley Storytime” îmbrăcată într-o pereche de blugi și cu o cămașă bleu, ținuta fiind accesorizată cu bijuterii luxoase. Pentru promovarea cărții sale, Meghan poartă un ceas Cartier din aur, model Tank, în valoare de 23.000 de dolari, care i-a aparținut pe vremuri prințesei Diana, o brățară Cartier love, de 6.000 de dolari, și o brățară tenis din aur, semnată Jennifer Meyer, estimată la 3.000 de dolari, potrivit Daily Mail. Și asta nu este tot. Soția Prințului Harry mai are un inel roz, ce valorează 62.000 de dolari, plus inelul de logodnă primit de la partenerul său, în valoare de 350.000 de dolari.

Val de critici la adresa vedetei

Așezată confortabil în grădina vilei din Montecito, California, care valorează 14,6 milioane dolari, Meghan Markle citește povești pentru copii din cartea scrisă chiar de ea. Cartea se vinde cu prețul de 18,99 de dolari și a fost inspirată dintr-o poezie pe care ducesa a scris-o pentru Harry, de Ziua Tatălui. Prețul cărții este un chilipir, având în vedere accesoriile scumpe cu care a ales să se afișeze în videoclip.

La scurt timp după apariția filmulețului, Meghan Markle a fost dur criticată de internauți pentru felul în care s-a afișat pentru a citi povești pentru copii.

“E ridicolă!”, “Ești o ipocrită”, “Ce păcat! Folosești un titlu pe care nu ar trebui să-l folosești pentru a te promova și a câștiga bani. Câtă ipocrizie” – i-au transmis câțiva „fani”, pe Instagram.

A stârnit numeroase controverse

De-a lungul timpului, Meghan Markle a stârnit numeroase controverse. Punctul culminant a fost dat de decizia pe care a luat-o împreună cu Harry de a se rupe de Familia Regală. Ca urmare a acestei decizii, cuplul a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale.

În martie 2021, într-un interviu acordat celebrei Oprah, perechea a vorbit deschis despre motivele reale pentru care s-au retras în California. Meghan a dezvăluit atunci că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă înaintea nunții cu Harry, că s-a simțit captivă și că a avut gânduri sinucigașe. Mai mult, și nuanța pielii lui Archie ar fi fost unul dintre motivele din cauza căruia micuțul nu a primit un titlu regal.