Meghan Markle, desființată! Ce mesaj ar fi primit Prințul Harry: ‘O să-ți distrugă viața’

Meghan Markle, desființată! Ce mesaj ar fi primit Prințul Harry: ‘O să-ți distrugă viața’
Meghan Markle, desființată! Ce mesaj ar fi primit Prințul Harry

Se știe că Meghan Markle nu are o relație bună cu tatăl ei și cu familia din partea acestuia, însă noi declarații ale fratelui ei demonstrează că acesta nu are o părere prea bună despre sora lui.

Meghan Markle, desființată! Ce mesaj ar fi primit Prințul Harry

Meghan Markle a fost desființată de Thomas Markle Jr, fratele ei, într-un show de televiziune din Australia, la care acesta participă.

Thomas Markle Jr. participă la show-ul de televiziune ”Big Brother VIP” Australia. În trailer-ul emisiunii, acesta și-ar fi vorbit sora de rău, numind-0 ”foarte superficială”.

Tot Thomas Markle Jr., în vârstă de 55 de ani, a mai susținut că l-a avertizat pe prințul Harry despre ea, înainte ca acesta să o ia de soție și i-ar fi spus că sora lui o să îi distrugă viața.

„Cred că o să-ți distrugă viața. Este foarte superficială”, i-ar fi spus Thomas prințului Harry.

De altfel, Într-o scrisoare, obținută de InTouch, care îi era adresată prințului Harry, în 2018, Thomas i-ar fi spus că Meghan este „o femeie încrezută și superficială care te va transforma într-o glumă pe tine și familia ta”.

Fratele lui Meghan Markle, cuvinte grele la adresa ei

Însă Meghan Markle nu ține legătura cu fratele ei. El a părăsit casa părintească pe când soția lui Harry avea vârsta de cinci ani. Chiar și așa, de când a aflat despre relația dintre ea și Harry, Thomas Markle Jr. nu a fost deloc reținut în declarații la adresa ei.

“De când cu Hollywood și serialul în care joacă (Suits) s-a schimbat. Poate simte că este mai presus decât toată lumea, poate și mai mult acum. Dacă nu ar fi fost cu prințul Harry ar fi mers să-și viziteze tatăl”, spunea Thomas Markle Jr. în august 2018.

Este cunoscut faptul că, în ultimii ani, relația lui Meghan cu tatăl ei a fost una tensionată. Bărbatul a criticat public dezacordul deciziile luate de fiica lui și a făcut multe reproșuri la adresa ei.

Meghan Markle, criticată și de sora ei

Și nu doar fratele ei a ținut să arunce cuvinte dure la adresa lui Meghan Markle, ci și sora ei de tată, Samantha Markle, care a spus că fosta actriță ar fi avut o obsesie pentru rudele Prințului chiar din adolescență.

„Multe tinere fete au avut fantezii cu viaţa de prinţesă în vremea în care trăia Diana, aşa că n-am dat prea multă atenţie acestui lucru, la început.

Însă, mult mai târziu, am văzut fotografii cu Prinţesa Diana şi pe sora mea copiindu-i gesturile şi chiar şi ţinutele.

Sunt numeroase dovezi care să susţină faptul că le-a studiat vieţilor celor din Familia Regală.”, a declarat Samantha pentru GB News.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI