Prințul Harry și Meghan Markle, în conflict cu familia regală și de Crăciun. Mesajul șoc al Reginei Elisabeta

Prințul Harry și Meghan Markle, în conflict cu familia regală și de Crăciun. Mesajul șoc al Reginei Elisabeta
Printul Harry si Meghan Markle, in conflict cu familia regala si de Craciun

O nouă zi, un nou conflict cu familia regală britanică. Gestul Reginei Elisabeta față de Prințul Harry și Meghan Markle i-a șocat pe englezi. În timpul discursului său anual de Crăciun, monarhul coroanei britanice nu i-a menționat deloc pe ducele și ducesa de Sussex. Cine a fost personajul principal.

Gestul Reginei Elisabeta față de Prințul Harry și soția lui Meghan

Regina nu i-a menționat pe Prințul Harry și Meghan Markle în discursul ei de Crăciun, în timp ce îi lăuda pe Prințul William și Kate. Majestatea Sa a rostit un mesaj festiv tradițional emoționant anul acesta, când a fost nevoită să petreacă primul Crăciun fără soțul ei drag, după moartea regretabilă a Prințului Philip, în aprilie 2021.

Regina Elisabeta a vorbit, emoționată, despre cum îi vor lipsi „sclipirea jucăușă” și „râsul familiar” al Prințului Philip, în mesajul ei de Crăciun. Este prima dată în 73 de ani când monarhul celebrează sărbătorile de iarnă fără regretatul ei soț Prințul Philip.

Într-un mesaj profund personal, regina și-a amintit, cu drag, de simțul său de distracție, dar a mai spus că este „mândru dincolo de cuvinte” de realizările sale.

Regina a spus că răposatul ei soț a fost „un campion timpuriu al luării în serios a administrării noastre asupra mediului”. Ea a vorbit despre modul în care moștenirea Prințului Philip a fost dusă mai departe de către Ducele și Ducesa de Cambridge.

„Sunt mândru dincolo de cuvinte că munca sa (n.r. – a Prințului Philip) de pionierat a fost preluată și amplificată de fiul nostru cel mare Charles și fiul său cel mare William, sprijiniți admirabil de Camilla și Catherine, cel mai recent la summitul COP privind schimbările climatice de la Glasgow.”, a declarat regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Ce omagiu i-a adus Regina Elisabeta regretatului său soț

Cu toate acestea, poprul englez a observat că monarhul nu a făcut nicio referire la Meghan Markle și Prințul Harry, care acum locuiesc în California, după ce au părăsit îndatoririle regale și s-au retras din familia regală.

În discursul său, Regina Elisabeta a menționat faptul că, în ciuda faptului că Prințul Philip nu mai este în viață pentru a petrece Crăciunul alături de familia sa, cu toții i-au simțit prezența, ca și când ar fi fost lângă ei.

„Deși este o perioadă de mare fericire și voie bună pentru mulți, Crăciunul poate fi greu pentru cei care și-au pierdut pe cei dragi. Anul acesta, mai ales, înțeleg de ce.

Dar pentru mine, în lunile de la moartea iubitului meu Philip, am simțit alinare din căldura și afecțiunea numeroaselor omagii aduse vieții și operei sale din întreaga lume.”, a spus Regina, potrivit celor de la The Sun.

Pe lângă cuvintele ei, au existat și alte tributuri înduioșătoare aduse regretatului duce de Edinburgh. Pe rochia monarhului era fixată o broșă de crizantemă din safir, pe care Regina Elisabeta a purtat-o în luna de miere după nunta sa cu Prințul Philip din 1947 și la cea de-a 60a aniversare a căsniciei lor.

Urmăriți Playtech.ro și pe